Nowe... Dawno, dawno temu...

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Kentucky, 8 Czerwiec 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. PolishEmpire

PolishEmpire Ten, o Którym mówią Księgi

No to poniedziałek jest chyba najlepszym terminem. Gramy przez gamerangera czy normalnie?

2. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Wygląda na to że Anarchy jest tutaj najbardziej obcykany w tym. Więc jak, Anarchy - założysz jakąś grę w poniedziałek? Podaj tutaj wszystkie parametry, a opcje gry to się ustali przed rozpoczęciem ;)
    PS: Anarchy, o ile się nie mylę to grałem kiedyś w twój mod o kampanii arabskiej ;)
    PS2: jest nas trzech (ja, Anarchy i PolishEmpire) więc skład jest nieco niestabilny (każdy na każdego). Gdyby znalazł się ktoś czwarty to było by wygodniej.

3. Anarchy

Anarchy Ten, o Którym mówią Księgi

No cóż, nie grałem od lat w multi, ale jakby nie patrzeć, to należę do dinozaurów tej gry:p Zasady, to myślę, że oficjalne, tutaj dostępne link. Pierwsze dwa są najciekawsze (CB, SW), mapa AB (Alien Base), najsprawiedliwsza, najbardziej odbugowana, na niej 99.9% gier multi w OW się odbywa, choć to też nie jest obowiązek.

@PE
    - Nie ma sensu przez jakieś gamerangery, od wersji 1.9 udało nam się master server odpalić i można z gry wchodzić na multi. Tak więc z najnowszym patchem nie ma już problemów z łączeniem się.

4. Kentucky

Baza Obcych jest niezła (sporo miejsca na rozbudowę), ale zabawniej by było chyba na Babilonie, Tereny Leśne lub Czterech Chętnych. Z trybów to chyba CB jest najbardziej sprawiedliwy.
    I ja też dawno nie grałem w multi (z tym że ja nie jestem weteranem) ;)

5. Burlak

Burlak Aktywny User

Jeśli chcecie grać w poniedziałek koło 5 rano albo 8 wieczorem i nie na mapie AB, to chętnie z Wami zagram, choć jestem leszczem jeśli chodzi o mp.

6. Anarchy

A co do mojego moda: nie oceniaj go zbyt krytycznie, młody jeszcze byłem, jak go robiłem i się dopiero uczyłem:p

7. PolishEmpire

To jak, gramy dziś?

8. Anarchy

Ja aktualnie jestem bez telefonu, więc z domu się nie ruszam, z kompa tym bardziej. Grać mogę dzisiaj przez cały dzień.

9. Kentucky

Ja też nigdzie się nie wybieram. To o której godzinie (im szybciej, tym lepiej dla mnie-potem chcę napisać odcinek)?

10. Anarchy

Dziś 9?

Btw. sam już prosem na pewno nie jestem, ale przydałby się wam przyśpieszony kurs MP wcześniej;P

11. Kentucky

Ja mam za sobą wiele tygodni gry MP, ale to parę lat temu i z noobami (ja też byłem noobem :p), więc jakiś kurs raczej mi nie jest potrzebny (chyba) :p
    O 21:00 ?? Myślałem że za godzinę (nie wiadomo ile to potrwa, a ja muszę jutro wcześnie wstać, aby zdążyć na autobus).

12. Anarchy

No, może być i za godzinę. Jak masz już patcha, to wejdź do gry, w zakładkę multiplayer. Tam pogadamy, żeby już nie spamować;P

13. PolishEmpire

Ja tam grałem swoje w mp więc nie potrzebuję żadnego kursu ;p
    Tak późno chcesz grać? Lepiej wcześniej, ja mogę nawet teraz.

14. Anarchy

I jak?;] Jak dla mnie się fajnie grało^^

15. Kentucky

Niestety, odcinka dziś nie będzie (za dużo czasu zajęły mi duperele w domu :mad: ) :(
    Przy ogromnym szczęściu ukaże się do 7 sierpnia (do tego czasu jestem poza Warszawą, na agroturystyce).
    Ale obiecuję wam, że po powrocie będę dawać odcinki jak najszybciej.

16. Szlachcic

Szlachcic Ten, o Którym mówią Księgi

Szkoda :curve:

17. matigeo

matigeo Ten, o Którym mówią Księgi

Kiedy odcinek?

18. Kentucky

Tego i ja nie wiem... Ale wiedzcie że aar nie jest porzucony - po prostu nie mam jak dać odcinka.

19. Anarchy

"Sporadyczny, ze względu na problemy techniczne" - jeśli jakieś problemy z grą, to pisz.

20. Kentucky

Z grą dobrze, tylko mam problemy z filmikami i niekiedy z skrinami.

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie