Ósmego dnia Bóg stworzył…. [AAR]

Temat na forum 'Minecraft - AARy' rozpoczęty przez Milka, 27 Luty 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Milka

Milka Ten, o Którym mówią Księgi

Powiem szczerze nie sądziłem, ze tak bardzo się podoba mój AAR. Oczywiście czytałem komentarze i w ogóle nie mogę powiedzieć żebym nie zauważył, że wam się podoba ale nie sądziłem, ze aż tak:p Tak więc mam dla tych wszystkich, którzy "rozpaczają" dobra wiadomość rozpocząłem prace nad nowym. Odcinki będą się ukazywać w tym temacie aby nie zaśmiecać forum i żeby Chińczyk był w całości a nie rozczłonkowany:D Do tego powiem wam, że najpierw nagram chyba 4-5 odcinków aby mieć pewien zapas a dopiero potem zacznę wrzucać. SEZON II będzie głównie polegał na przygodach i ciągłej walce z potworami (jak się bawić to się bawić:D) tak więc mam nadzieje, że będzie wam się podobało:D

pozdrawiam
    Milka

2. michall55

michall55 Znany Wszystkim

Jest Chińczyk jest zabawa :D

3. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

Uraa! Chińczyk żyw! Ku chwale czerwonej rewolucji! ;P

4. Milka

„Minecraft-Przygody Chińczyka" SEZON II Odcinek I

[video=youtube;8d6u0PeeohQ]http://www.youtube.com/watch?v=8d6u0PeeohQ[/video]

5. Banas

Banas Ten, o Którym mówią Księgi

Zamurował jaskinie creeperów no co za... Klockowi obrońcy praw potworów cię znajdą!
    Fajny masz telewizorek w chacie... Kolorowy z dźwiękiem i filmami.
    Ech zmarnowałeś taką szanse na music diska.
    BTW Mogłeś w creepera mogłeś jajkiem rzucić by eksplodował i by było jajko na twardo :p

Domek w górze! Love It!

Edit: A tak gratulacje.

6. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

20 minut to nie mało ;)

7. matigeo

matigeo Ten, o Którym mówią Księgi

Może powiększysz tę kopalnię, w której węgiel wydobywałeś i zrobisz tam bazę?

8. michall55

michall55 Znany Wszystkim

Nie ma jak oglądnąć sobie dobrego AARa.

9. Milka

Niestety bazę już założyłem:) po za tym obie jaskinie są strasznie małe:( i nie ma chyba koło mnie żadnego systemu jaskiń więc będę musiał działać jak większość czyli jeden długi szyb i dużo drabin a ja tak nie lubię:(

10. Kentucky

Niekoniecznie szyb. Możesz zrobić ukośny korytarz, po którym fajnie się zbiega na dół ;D

11. Milka

„Minecraft-Przygody Chińczyka" SEZON II Odcinek II

[video=youtube;LeyroRyukWY]http://www.youtube.com/watch?v=LeyroRyukWY[/video]

Będzie szyb :D już postanowiłem:) musiałem się dokopać do 20 poziomu aby znaleźć jakieś jaskinie:( ale coś jest:D

12. matigeo

Mam nadzieję, że znowu zbudujesz tą wielką iglicę...;) PS może zamiast domku od razu pałac?:D

EDIT: Oba projekty można połączyć i na szczycie pałacu dać iglicę.

Baj de łej :)lol:) - widok creepera gapiącego się przez okno w drzwiach był rozbrajający:lol2:

13. Matheos

Trzeba przyznać że ukształtowanie, te latające wyspy i jakiś wielgachny naturalny most pomiędzy górkami - z wodospadem - tworzy wrażenie piorunujące. Mi się też tylko raz udało wygenerować taki świat podobny, chyba jeszcze go zachowałem. Czekamy na dalsze przygody niestrudzonego chińczyka, na pohybel sku... creeeeeperrromm!

Ci którzy się zemną spierali że Herobrine już dawno nie ma - mam jedno:

To jest screen na żywca z minepedia, bez przeróbki - Chińczyk już nie musi się obawiać Mr.. Herobrine'a - a szkoda :D

14. Milka

„Minecraft-Przygody Chińczyka" SEZON II Odcinek III

[video=youtube;gNcpz0oMFLc]http://www.youtube.com/watch?v=gNcpz0oMFLc[/video]

Czyli dobrze mówiłem, że Herobrine'a nie ma a ludzie "O Boże ja go widziałem, prawie mnie zgwałcił":p Pamiętajcie takie bajki to my a nie nam:D. Dzięki Matheos widać, że trzymasz jeden front z Chińczykiem:D

15. matigeo

Buźki tych creeperów zawsze przyprawiają mnie o ataki śmiechu:lol2:

16. Matheos

Hehe, creeperz rulz. Zaopatrz się w więcej pieczonej szynki i szturmem na creepery. No i przede wszystkim zrób sobie pancerz, trochę żelaza uzbierałeś - powinno ci starczyć - przynajmniej na pancerz na "tors" (zapomniałem odpowiedniej nazwy... Napierśnik?)

17. maks44444

maks44444 Zbanowany

Za łatwo masz z tymi potworami :D wgraj sobie tego moda SurvivalCraft przy tym dopiero będzie stres ;D

Jak zombie sobie będą otwierać drzwi i przebijać się przez ściany.
    A Creepery będą się detonować w kontakcie z przeszkodą jaką im postawisz przed sobą...

18. Milka

Człowieku chcesz żebym zszedł przy kręceniu odcinka:D To ma być zabawa a nie szkoła przetrwania:D ale dzięki za propozycje

19. matigeo

Ja tam bym chciał częściej odcinki...

20. Matheos

Częściej nie częściej... Chińczyk to nie robot - że może nonstop pracować i gościć n YT ;P

21. Milka

Chętnie bym tak robił ale Matheos ma racje nie jestem robotem i nie mogę tak:( Samo nakręcenie odcinka nie trwa tak długo (jak sami wiecie ~18min) jednak potem muszę wszystko jeszcze skonwertować (w razie złej odmiany poprawcie mnie:p) co trwa średnio 30-40min w czasie których aby wszystko zrobił się szybko nie mogę nic innego robić no a potem jeszcze muszę wszystko wrzucić na YT co trwa też około 40-45min. Tak więc jak widzicie nie chodzi o to ze nie mam czasu na nagranie odcinka tylko o to że nie mam czasu na jego obrobienie. Przykładowo w tej chwili mam na kompie dwa kolejne odcinki i nie mam po prostu czasu ich obrobić.

Tak więc mam nadzieje, że jakoś wytrzymacie do kolejnego odcinka i wybaczycie mi fakt rzadkiego ich wstawiania:)

pozdrawiam
    Milka

22. Kentucky

Dlaczego nie odpisałeś mi jak konwertować filmiki (w profilu)? :(

23. Milka

Bo nie pojawiła mi się żadna informacja o tym, że mam nową wiadomość w profilu (co jest ciekawe bo do tej pory wszystko się pojawiało).

24. matigeo

Odkąd przeniesiono forum na inny serwer, występują ciągle problemy:(

25. Milka

„Minecraft-Przygody Chińczyka" SEZON II Odcinek IV

[video=youtube;e-0lOp7vGSg]http://www.youtube.com/watch?v=e-0lOp7vGSg[/video]

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie