Ósmego dnia Bóg stworzył…. [AAR]

Temat na forum 'Minecraft - AARy' rozpoczęty przez Milka, 27 Luty 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Milka

Milka Ten, o Którym mówią Księgi

Poprawione teraz powinno być dobrze.

Kolejny odcinek może zrobię jeszcze dziś ale nie obiecuję. Musze w końcu napisać też coś do HoI2 aby moi "fani" nie czuli się całkiem odrzuceni:p

2. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Jeśli regularnie będziesz pisał tutaj to nie będę czuł się odrzucony :p

3. Milka

Jak ogarnę frapsa to kto wie może następny odcinek będzie w wersji video ale to są czyste spekulacje bo coś jeszcze tego nie ogarniam więc nie ma co się nastawiać:)

4. Medievista

Medievista Ten, o Którym mówią Księgi

Już te początki widzialem w innych aar-ach . Tutaj mam nadzieje , szybko wybudujesz coś przez co szczena nam opadnie ( niekoniecznie replike Mausa) :)

5. Milka

Już zbieram surkę na KT a tak na serio to na początku nuda będzie zresztą coś czuje że długo będzie więc nudą zresztą zobaczymy jeszcze nie wiem:D Właściwie to ja nic nie wiem odnośnie tego AARa> Nie wiem co chcę wybudować nie wiem jak nie wiem nic to jest czysty spontan więc wiecie nie ma co się cudów spodziewać :D

Słuchajcie chciałem nagrać odcinek w formie filmiku i zrobiłem w jego czasie kilka rzeczy. Niestety kiedy prawie skończyłem go sklejać stwierdziłem, że mi się on nie podoba (mam tak często więc musicie być wyrozumiali). Dlatego też postanowiłem, ze nakręcę krótki filmik o tym co miało być w tym długim czyli po prostu co zrobiłem a czego wam nie pokazałem a potem dalej będę pisał (nie ma co kombinować).

Mam nadzieje, ze mi wybaczycie.
    Pozdrawiam
    Milka

6. Milka

„Minecraft - Ósmego dnia Bóg stworzył..." Odcinek Specjalny I

[video=youtube;uoEbRm3Vcc8]http://www.youtube.com/watch?v=uoEbRm3Vcc8[/video]​

Przepraszam za jakość ale myślałem, ze będzie lepsza mam nadzieje ze mimo to da się oglądać.

Tak jak w filmiku mówiłem raczej nie będę robił odcinków filmowych a wszystko będę opisywał.

pozdrawiam
    Milka

7. Macgie

Macgie Ten, o Którym mówią Księgi

Jak się owce wabią? :p

Super odcinek, nie mam zastrzeżeń.

8. Kentucky

Ja też nie narzekam. Poza tym odcinek dobrze wykonany, więc nie wiem czemu chcesz pisać a nie mówić? ;)

9. Medievista

Proste masz sciany ( mi tam nigdy nie chce sie ich wygladzac) :)

Co do konkursu to moze jakas fortece ?:) (choc na pewno sam coś lepszego wymyślisz) :p

10. Ober

Ober Ten, o Którym mówią Księgi

Osobiście zamknę Ci tego AARa, jeśli nie chcesz dalej go nagrywać ;)
    To znaczy, bo zaraz ktoś się zleci.
    Jest git z jakością i ze wszystkim, więc co ty pierdzielisz. Niekoniecznie muszą to być tylko filmiki, ale dlaczego z tego rezygnować?
    ;)

11. michall55

michall55 Znany Wszystkim

Mi się zdaje że on nie będzie robił filmików a zwykłe odcinki jak przedtem.

12. Arekus

Arekus Ten, o Którym mówią Księgi

Gigantycznego Leichttracktora wybuduj :p

13. Kentucky

Kaktusowy aquapark dla kriperów zbuduj ;D

14. Elas

Elas Genialdo

Wielki posąg kota!

15. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Zterraformuj świat, tak aby dokładnie przedstawiał Europę! W skali 1:1!

16. Peeguła

Peeguła Ten, o Którym mówią Księgi

Zacznij od lokacji serwera wayofwar.org, potem kontynuuj na całą Polskę, a w przyszłości zacznij resztę Europy.

17. Medievista

To wydaje się fajne :) Popieram !

18. Milka

Mnie denerwują strasznie wszelkiego rodzaju, że tak powiem wypustki dlatego tak wyrównuje wszystko. U mnie mu si być ładnie i najlepiej jakby jeszcze było symetrycznie:D:D

Odpowiedź dlaczego nie chcę nagrywać kolejnych odcinków jest bardzo prosta:
    a) ten odcinek (jeśli byłby w wersji pisanej) byłby tego samego dnia co poprzedni a tak trzeba było sporo czekać
    b) ciężej jest mi się wczuć w Chińczyka mówiąc niż pisząc
    c) straszni dużo pracy mi się schodzi z tym aby 4GB filmik z FRAPSa przerobić na w miarę mały filmik do tego nie tracąc na jakości a następnie wrzucić go na YT
    Tak więc jeżeli chcecie czekać i nie przeszkadza wam, że AAR prawdopodobnie z opowieści Chińczyka zamieni się w zwykłą relacje o tym co sobie buduję to mogę nagrywać następne filmiki. Jak chcecie.

Co do konkursu.
    Raczej nie zbuduję wielkiego Leichttracktora (ale mówię raczej może kiedyś kiedyś:p)
    Co do Fortecy to mam coś podobnego na myśli tylko muszę na pustynie się dostać:)
    A jeżeli chodzi o
    To chętnie bym coś takiego zbudował ale praktycznie w ogóle nie mam doświadczenia odnośnie budowania różnego rodzaju pułapek :( więc liczę na waszą pomoc

19. Milka

„Minecraft - Ósmego dnia Bóg stworzył..." Odcinek IV
    [video=youtube;ia-_-3S-jSE]http://www.youtube.com/watch?v=ia-_-3S-jSE[/video]​

20. Simoners

Simoners Ten, o Którym mówią Księgi

Taka jedna uwaga na początku kiedy ten tunel powiększałeś mówił chińczyk "to czarne coś", a jak tam wrócił z łopatami i kilofami to już węgiel.

AAR jest dobry i w postaci filmiku i jak piszesz. Rób ja uważasz :p

21. Parysus

Parysus User

Mi tam się podoba i tak i tak ale w postaci filmiku czuję się bardziej zorientowany.

22. predek

predek User

Dobre. Oto ja, pomazaniec Boży, zsyłąm Ci dar od Pana, byś miał łatwiej i raźniej. Będziesz miał się do kogo przytulić. http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=125803
    Tylko dotrzymuj 8 godzinnego dnia pracy, inaczej Pan ześle na Ciebie zarazę. Cały ryż zniknie w wyniku suszy. Strzeż się.

23. Milka

Nie chcę azaliż takiej pomocy. Pani sam sobie dam radę. Czy wątpisz we mnie i w moją wydajność? zdziwisz co zdziałałem pod twoją nieobecność

A tak na serio to ze tego co rozumiem to to są jakieś komputerowe ludziki, które odwalają za mnie praktycznie całą robotę tak?? Jak tak to lipa. Mimo wszystko wolę samemu jakoś ogarniać wszystkie korytarze, jaskinie i inne takie pierdoły. Jedyne co to jeżeli zna ktoś jakieś ciekawe teksturki pod wersję 1.3_01 to poprosiłbym o link to może bym zainstalował.

PS. Odcinek prawdopodobnie jutro jutro też możliwe, że przestanę grac na peaceful i zacznę na easy:D

24. Milka

„Minecraft - Ósmego dnia Bóg stworzył..." Odcinek V
    [video=youtube;zQVgCygWmDM]http://www.youtube.com/watch?v=zQVgCygWmDM[/video]

25. Parkstein

Parkstein Guest

czemu nie widzę odcinków?

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie