Ósmego dnia Bóg stworzył…. [AAR]

Temat na forum 'Minecraft - AARy' rozpoczęty przez Milka, 27 Luty 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Sevgart

Sevgart Targowica

2. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Ten z wąsami to Stalin ;)

3. Milka

Milka Ten, o Którym mówią Księgi

„Minecraft - Ósmego dnia Bóg stworzył..." Odcinek VI
    [video=youtube;IC70sJRbH2I]http://www.youtube.com/watch?v=IC70sJRbH2I[/video]​

4. Ober

Ober Ten, o Którym mówią Księgi

Miecie system. Totalnie ;)
    Ten wąsaty, to jak on to będzie wyglądać? ;)

5. Milka

mogę wam powiedzieć już teraz. Oto i on poznajcie człowieka, który zmienia myślenie Chińczyka:D

6. Sevgart

Sevgart Targowica

Lepiej, że poszedł do ciebie Pan Duże Wąsy, niż Pan Którego Brwi Żyją Własnym Życiem.

7. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Jahwe, Stalin i kosmici...? o_O
    Genialne :D

8. Peeguła

Peeguła Ten, o Którym mówią Księgi

Mistrzu mój! Pozwól, by twój uniżony sługa powielał swe uwielbienie dotyczące twej osoby ze strony wszystkich ludzi ze świata!

9. Milka

Pozwalam. Idź i głoś słowa rewolucji:D

A tak nie maiłem okazji jeszcze zapytać jak wam się podoba prostota mojej pierwszej budowli?:) Co byście w niej dodali a co zabrali? Możliwe, że się zasugeruję:D

10. Milka

„Minecraft - Ósmego dnia Bóg stworzył..." Odcinek VII
    [video=youtube;t1NqtctOpec]http://www.youtube.com/watch?v=t1NqtctOpec[/video]

11. Laveris de Navarro

Laveris de Navarro Ten, o Którym mówią Księgi

A kiedy będziesz bić się z potworami? :>

12. Milka

Bić się będę prawdopodobnie już w następnym odcinku lub za odcinek po nim. Nie biłem się jeszcze raz z przyczyn fabularnych, dwa, ponieważ walka z potworkami nie jest dla mnie w tej grze najważniejsza:D ale obiecuje, że zacznie być ciekawie już niedługo:D

13. Kentucky

Zniszcz kriperskich reakcjonistów-imperialistów-kapitalistów!

14. Milka

Wszystko w swoim czasie jak na razie muszę siedzibę CZPR poprawić i coś wymyślić na róg bo jakoś dziwnie on wygląda taki jakiś pusty.

15. Medievista

Medievista Ten, o Którym mówią Księgi

moze drewno z brzóski tam postawisz ? (w tych rogach?)

16. Sevgart

Sevgart Targowica

Zaokrąglone brzegi zrób.

17. Peeguła

Peeguła Ten, o Którym mówią Księgi

"You must spread some Reputation around before giving it to Milka again."

;(

18. Milka

„Minecraft - Ósmego dnia Bóg stworzył..." Odcinek VIII

[video=youtube;YLf3wXJhS6A]http://www.youtube.com/watch?v=YLf3wXJhS6A[/video]

===
    Magazyn zrobiłem podobnie jak JJayJoker ale zorientowałem się o tym dopiero jak później oglądałem film tak więc aby nie było, że plagiat to mówię, że pierwszy raz tak wykonany magazyn widziałem u JJayJoker'a i nieświadomie wzorowałem się na nim.

19. Kentucky

Ale się zląkłem tego zombiaka. I ciekawe co Stalin powie na ten gniew Stwórcy? :eek:k:

20. kamil3212

kamil3212 Znany Wszystkim

Wybuduj wielką piramidę, żeby Stwórca mógł lądować swoim statkiem :)

21. Kentucky

Co to za reakcjonistyczna propaganda?! Zbuduj wielką fortecę której nawet Stwórca nie będzie mieć odwagi zaatakować! A we wnętrzu wielka pochodnia rozjaśniająca niczym słońce mroki imperializmu blaskiem socjalizmu! No!

22. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

Zombie Power World Wide! A tak na serio - sam sobie byłeś winny za mało oświetlenia i ci się zespawnił w domciu... Ale to i tak nic - miałem gorszy przypadek, gdy robiłem podkop pod swoim domkiem, oczywiście zapomniawszy uprzednio zamknąć drzwi do domu :D, zrobili mi wypad na bazę Szkieletor i dwa Zombiaki... Od tego czasu, albo buduję chatynkę na morzu (zobaczycie wkrótce na screenach w odpowiednim dziale) albo robię dwa wejścia/wyjścia i zawsze zamykam. Kiedyś nie zamykałem drzwi jak robiłem wypady po surowce - i został mi ten nawyk - już się go pozbyłem. Wracając do AARa, Chińczyk Rulezz! Czekamy aż zrobisz zwiad w tej jaskini do której wejście omijałeś...

Natomiast jako moja propozycja - stwórz miniaturę Kremla lub Świątynię Socjalizmu (np. czerwone wełny ułożone w gwiazdy otoczone oczyszczonymi klockami kamieni na wzór Stonehenge)

23. Simoners

Simoners Ten, o Którym mówią Księgi

Nie ma to jak oszczędzać na pochodniach :p

Możesz wybudować świątynię taką jak Majowie budowali i poświęcić ją sobie, a potem ofiary z zombie składać ;d

24. Kentucky

Zabraniam! Veto! Ja już mam świątynię Kentucoatla i nikt nie będzie jej bezcześcił! :p

25. Milka

Nie bój się mam pomysł na własną świątynie i to jeszcze lepszą od twojej:p (oczywiście żart nie żebym wpadał w samozachwyt:D)

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie