Ósmego dnia Bóg stworzył…. [AAR]

Temat na forum 'Minecraft - AARy' rozpoczęty przez Milka, 27 Luty 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Simoners

Simoners Ten, o Którym mówią Księgi

ja jak grałem sobie dziś rano to zrobiłem wysoką latarnie skoczyłem i na szczęście grałem na paceful'u ale potem mnie lawa dopadła jak się dokopywałem do jądra ziemi i koniec,a taki ciwilizejszyn był :/

2. kamil3212

kamil3212 Znany Wszystkim

Wybuduj Wielki Podziemny StalinBunkier !

3. Parkstein

Parkstein Guest

teza:
    1. filmy JJayJokera są beznadziejne
    2. jestem bogiem architektury
    3. architektura w filmach JJayJokera jest beznadziejna :p

4. Artafrates

Artafrates Ten, o Którym mówią Księgi

Teza numer 1 - niestety, ale nieprawdziwa
    Teza numer 2 - tej nie mam jak obalić :p
    Teza numer 3 - tak jak teza numer 1

Milka co ty masz za dziwny nawyk wyrównywania wszystkiego w kopalniach? Toż nie miejsce użytkowe i tam porządku być nie musi :p

5. Parkstein

Parkstein Guest

bo co?

filmy jjayjokera beznadziejne, nie ma w nic nich śmiesznego, łazi w kółko, buduje brzydkie rzeczy na poziomie osoby grającej góra tydzień, dzieli się informacjami które wszyscy wiedzą i robi FUNNY VOICES nudzące się góra po ~5 minutach. już wolę CTSG, on przynajmniej nie sili się na ZABAWNOŚĆ.

6. Artafrates

Artafrates Ten, o Którym mówią Księgi

Bo te filmy są ciekawe, to że ci się nie podoba to już twoja sprawa.

7. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

@Sauron: To się nazywa "przypadłość estety" ;P Ja też to mam, żaden klocek nie może zaburzać mojego estetycznego odczucia, no chyba że planowane - to inna sprawa. Albo jak kopię kopalnie tudzież tunel i natrafiam na czy to ziemię czy to gravela - zawsze muszę się tego pozbyć i wkładam na jego miejsce kamień - i to niema różnicy czy ten Nie-Kamień jest w ścianie, w podłodze czy w suficie.... Albo inna przypadłość należąca do tego samego "nurtu" jak znajduje ścianę czy to węgla czy to żelaza po wydobyciu muszę koniecznie zakleić kamieniem powstałą przez wydobywanie dziurę :D Zaś w życiu to mogę mieć burdel nie z tej ziemi a i tak go nie posprzątam :D Więc jak dla mnie to normalka...

8. Parkstein

Parkstein Guest

:lol::lol2::lol:
    :lol2::lol::lol2:
    :lol::lol2::lol:

to zdanie wygrywa ten dzień.

Ostrzeżenie za spam.
    Do innych użytkowników, proszę zakończyć temat filmików nie związanych z aar'em. Kolejne posty w tym stylu będą odpowiednio nagradzane.
    Sasza

9. gall2

gall2 Ten, o Którym mówią Księgi

@Milka - AAR mi się bardzo podoba, chociaż mam czasem wrażenie, że nie wiesz co powiedzieć, a jednak mówisz. Może sklejaj odcinki z większej ilości kawałków i nagrywaj tylko jak masz wenę (jak chwilowo nie wiesz co by tu rzec wycinasz scenę/lub tylko głos)? Czekam na dalsze odcinki.

10. Milka

Milka Ten, o Którym mówią Księgi

Dokładne opisanie mojej przypadłości:D

Nie wiedziałem czy takie cięcie nie będzie dla was irytujące ale jeżeli nie to mogę się tak bawić dla mnie to nawet lepiej ułatwi mi działanie.

11. gall2

gall2 Ten, o Którym mówią Księgi

Jak dasz jakieś delikatne przejścia (np. 10 klatek ściemniania ekranu, albo brak dźwięku i podobna tonacja kolorystyczna końca jednego ujęcia i początku następnego) to nie będzie raczej irytujące, jak dasz błyskające spadające różowe kwadraciki to pewnie parę osób wymięknie :p.

12. Milka

„Minecraft - Ósmego dnia Bóg stworzył..." Odcinek IX
    [video=youtube;kuh6XSRDyCU]http://www.youtube.com/watch?v=kuh6XSRDyCU[/video]

Co do pomysłu na takie wykonanie szklarni to nie widziałem u nikogo czegoś podobnego więc uznaję to za mój pomysł:D

13. Peeguła

Peeguła Ten, o Którym mówią Księgi

2.50 - kriperek <3
    co do tego syczenia, to pewnie tuż obok twojej siedziby :)lol:) znajduje się mobspawner z kriperami, które nic nie zrobią, dopóki im nic nie zrobisz.
    8.14 - ja mam PzIV, więc nie podskakuj ;D
    Genialny system z tym nawadnianiem. Nigdy bym nie wpadł na coś takiego.
    Ogólnie jest grejt. Łap repa.

14. michall55

michall55 Znany Wszystkim

Jak zwykle super odcinek a nawadnianie rodem z chin :D

15. Milka

„Minecraft - Ósmego dnia Bóg stworzył..." Odcinek X
    [video=youtube;lsMCZIRN0z0]http://www.youtube.com/watch?v=lsMCZIRN0z0[/video]

16. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Fajne te tarasy ryżowe :eek:k:

17. Peeguła

Peeguła Ten, o Którym mówią Księgi

Zrób sobie za tym łóżkiem flagę Polski, taką jak ja mam gdzieśtam daleko.
    "O *****! Odejdź szatanie! NO ALE NIE TAM!" ;D
    Ten zombi wyglada jak pan H. A te dwa potworki w jednej dziurze.... :lol: Ale zdradziłeś imię swojego towarzysza i to mi się nie podoba.

18. Simoners

Simoners Ten, o Którym mówią Księgi

Nie węgiel, a czarne złoto. Zombi to kapitalistyczny wymysł, a socjalistyczny to napromieniowany robotnik z Czarnobyla(któremu nic się nie stało).

Odcinek jak zawsze fajny

19. Laveris de Navarro

Laveris de Navarro Ten, o Którym mówią Księgi

Tylko czekamy, aż natrafisz na pana H. :>

Noszenie potworów idzie ci bardzo łatwo. Jak będziesz mieć ogromną ilość strzał, praktycznie będziesz ich kosić.

20. Milka

No strzał z tego co pamiętam to mam już ponad 100:D tylko luku brakuje:(, że tak zapytam po noobsku o kogo chodzi z tym panem H. (podejrzewam kogoś ale wole się upewnić:D

21. Matheos

No chodzi o tego pana, co wygląda jak chińczyk ale ma puste oczy (białe) i wszystkich straszy jak za daleko się zapędzą pod ziemię... Ale do póki go czymś nie trafisz nie zaatakuje cie, zresztą obejrzyj sobie topic z linkami tam jest filmik z YT na którym go widać. Zwie się Herobrine - ponoć zmarły brat Notcha

22. Milka

A czy ktoś od nas go kiedyś spotkał?? A ciężko go pokonać czy nie no i najważniejsze czy coś z niego wypada i czy respi się jak inne potworki czy może jest jeden na cały świat (to by wyjaśniała dlaczego go nie spotkałem)

23. Matheos

Pana Herobrine trudno znaleźć bo to jest jeden jedyny niesklonowany mob, można go ubić z łatwością żelaznym mieczem po 5-7 ciosach pada. Ale on sam ciebie nie zaatakuje, chyba że go omyłkowo walniesz czymś bo jest podobny z wyglądu do Zombie - ino nie charczy ani nie warczy w ogóle nie wydaje głosu - i to jest przyczyna dla której jet niebezpieczny nie usłyszysz że stoi obok ciebie (aha jeszcze nie trzyma wyprostowanych rąk jak zombie). Odnośnie dropów to rożnie od kamiennego narzędzia po diamentową zbroję (np. jak go zobaczysz z diamentowym kilofem i go zabijesz wypadną z niego dwa diamentowe kilofy) - najczęściej występuje w jaskiniach tuż przy dolnej krawędzi mapy tj w jaskiniach o podłożu złożonym głównie z bedrocka - w jakiejś jaskini widziałem coś podobnego do "chińczyka" ale wyróżniał się tym że nie chodzi jak sztywniak zombie tylko jak normalna postać. Nie, face to face jeszcze nie dane mi było go spotkać a szkoda.

24. Parkstein

Parkstein Guest

gupoty gadacie i jaja sobie robicie, herobrine nie istnieje. to miejska legenda. już kilka razy notch/mojang temu zaprzeczali.

warto to powiedzieć, zanim znajdą się geniusze chwalący się, jak to oni go nie spotkali i nie widzieli.

25. Matheos

:D i tyle na ten temat Parkstein :D ale nie offtopujmy, czekamy na dalszą część

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie