PES 2012 ML AAR - Kronika drużyny KS FC EUFI Witkowo

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez ziom14PL, 28 Wrzesień 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Sevgart

Sevgart Targowica

Ja przynajmniej wiem który to mój, tylko czemu ma czerwone włosy ;f? NO I PIĘKNIE OBRONIŁEM! Ale ten faszysta mi musiał strzelić aj waj : (

2. Artafrates

Artafrates Ten, o Którym mówią Księgi

Z mojego Sama Sim wyszedł.
    Ciekawi mnie facjata mojego dzielnego Bułgara.
    Koloru strojów wybitnie pasują do tej drużyny.

3. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Zgaduję, że karzeł w niebieskich trampkach to ja (dopiero teraz przypatrzyłem się i dokonałem analizy) :D
    Tia, stroje miażdżą system :eek:k:

4. Macgie

Macgie Ten, o Którym mówią Księgi

Sorry ziom, ale stadion nadal w budowie .

Środkowy obrońca - powrót do korzeni mi się nawet podoba, choć wolę już stać między dwoma słupkami i bawić się w "Me against the World!" :D

5. Artafrates

Jestem pierwszy albo czwarty od lewej, tak wywnioskowałem po wzroście zawodników. Mam nadzieję, że dobrze :p

6. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

Właśnie może zrobiłbyś coś takiego - że pokazałbyś facjatę i podpis żeby każdy wiedział który to który, no i numery koszulek. Nie mogę się doczekać reszty i następnych odcinków coś czuje że bezie przedni ubaw :D

7. Zoor

Zoor Ideolog gender

Ziom potrzebujesz kogoś jeszcze do zmiany?
    i dlaczego wszystkie pory... fajne pomysły wychodzą akurat wtedy, jak jestem gdzieś w mieście? :p

8. Kentucky

Albo to jakaś przykra choroba skóry albo barwy wojenne :p

9. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Prolog 2

FC KS EUFI Witkowo - Wisła Kraków; do przerwy 0:1

45min - Drugą połowę rozpoczynają wiślanie. Krótka wymiana piłek i oto piłkę przejmuje Sitr! Sitr do Kutcka, ten do Zioma! Krótki rajd, podanie do Kutcka strzał...i zabrakło milimetrów! Piłkę wybija krakowski bramkarz. Długa piłka wgłąb pola, atak wiślan! Strzał! Piłka poleciała w kosmos...
    50min - ...kontra EUFI. Podanie do Zioma, ma wole pole! Za nim Sobolewski...potworny wślizg Sobolewskiego. Rzut wolny, krótka piłka do von Bimberstain'a. Ten gra do Ktucka, Sitr, znów Kutck, strzał! Obroniony.
    55min - Mamy kolejny faul. Tym razem faulował Maciej Strangelove. 35m do bramki EUFI. Wiślanie zagrywają wysoko, przepychanki w polu karnym, ktoś odbija głową! Poprzeczka! Piłka wybita poza pole karne. Piłkę odzyskują jednak wiślanie. Seria podań, Małecki...MAŁECKI! Obok bramki...
    63min - Mamy zmiany w drużynie EUFI. Sama Vodzinskiego zastąpi Tjordi, a Kutcka jakiś duńczyk, którego nazwiska nie jestem w stanie wymówić (automatyczne zmiany :( )
    Generalnie wszystkie akcje od 75 minuty - EUFI wyprowadza kontrę. Rozenkranc prowadzi piłkę bokiem boiska. Małe zamotanie w polu karnym. Podanie do środka...STRZAŁ! I niestety zabrakło milimetrów...
    93min - Koniec! Spotkanie kończy się wynikiem 1:0 dla wiślan. Dużo lepsza gra EUFI w drugiej połowie nie pozwoliła na wyrównanie wyniku, choć było ku temu wiele okazji. Zabrakło celności strzałów...

___________________________________________________________________________________________

Podmieniłem jakąś duńską drużynę, więc nie spodziewajcie się cudów ;D . Ale ofkorz dam z siebie wsio! Najpóźniej w sobotę dorobię te punkty i zobaczymy z ML. Stay tuned i komentujcie! O! Jak będzie 10 komentarzy do 18:32:43, to nagram wam mecz i ustawię francuski komentarz! ;D

10. Sevgart

Sevgart Targowica

Pięknie, brawo, wspaniale :p

Nie no, całkiem okej tylko zamień resztę tych duńczyków na EUFIan.

Jeszcze 9 komentów, dawać!

11. Artafrates

Ja protestuję przeciwko zmienianiu mojego Sama. I to nie tylko ja. Ambasada Bułgarska też składa noty z protestem, skandal dyplomatyczny będzie!

12. Kentucky

Szkoda że znów zabrakło mi milimetrów. Gdyby tylko przestawiło się te bramki nieco to bym zdobył dwa piękne gole! ;)
    Jeszcze tylko 7 komentów do filmu! :p

13. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

Jeszcze 6 komentów... Da rade zrobić coś takiego jak pisałem poprzednio? Chciałbym zobaczyć facjatę Bimbersteina i innych clownów ;P

14. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

@UP: Spoko budziet ;D

A i ten koment się nie liczy

15. Macgie

Macgie Ten, o Którym mówią Księgi

Eeeeeeeeeee, Koment!

A szczerze to szkoda, że przegraliśmy. Na kogo zwalamy winę? :p

16. Artafrates

To dlatego, że zdjęli z boiska mojego Sama!

17. Sevgart

Sevgart Targowica

Co to są te automatyczne zmiany?

:p Ile już?

18. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Spamer :p

Jak ktoś "oddycha rękawkami" to idzie autozmiana

19. Sevgart

Sevgart Targowica

Tak swoją drogą to już jest 10 komentarzy. Czekamy na filmik. Ja też właśnie possałem "demo" PESa 2012 i zamierzam obczaić :p

20. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Nie nie, twój komentarz jest 9, a moje się nie liczą ;D

Ale znajcie łaskę pana - nagram wam, nagram ;D

21. PIAJR

PIAJR Ten, o Którym mówią Księgi

No, no Rozenkranc pokazał kawał dobrego futbolu - nie jego wina, że napastnik to pierdoła.

22. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Fraps bardzo nie chciał mi nagrać :( . Może kiedyś spróbuję jeszcze

Odcinek 1

Nowy, pierwszy sezon

Ciapek: Nie znajdziecie nikogo lepszego! On zwiększy fanklub do 5000 aktywnych członków! Jego papiery mówią same za siebie. Ostatni klub to PIEU, z licznymi sukcesami i...
    Prezes: Zobaczy się. Będziemy dzwonić, na pewno.

Przegląd sportowy: Dziś zostanie przedstawiony nowy menadżer klubu FC KS EUFI Witkowo. Wśród faworytów do tego stanowiska wymienia się Vladimira Putina, Rainbow Dash i niejakiego Rafettiego.

Prezes: Witam państwa na konferencji prasowej. Nasz klub może i nie ma dobrych zawodników, stadionu, dobrych zawodników i piłkarzy, ale mamy nowego menadżera. Oto <werble> : Rafetti!
    Rafetti: Witam. Będę świetny. Dziękuję za przyjście.

Nowy menadżer i stary prezes

Rafetti: A zajdę zobaczę na trening.

Jak pomyślał, tak zrobił...

Rafetti: Jak mówiłem - wygrywamy wsio jak leci. Także brać się za pompki, co będziecie w formie!
    Zespół: Ale nam się nie chce. I tak będziemy przegrywać.
    Rafetti: Za każdą wygraną dostaniecie repa
    Zespół: Jedna! Poprawna! Pompka! Żołnierska! Druga! Poprawna!...

Trenujemy

Kibice obecni na treningu: Rafetti! Rafetti! Kochać bolesną miłością Rafettiego!
    Rafetti: A jak dam po milion ojro na reklamę klubu i na fanklub?
    Kibice obecni na treningu: Rafetti ukochany prezesie nasz...

Sam Vodzinsky: Kołczu, dla czego jestem na liście do sprzedania?
    Rafetti: Już nie jesteś.
    Sam Vodzinsky: O fajnie.
    Rafetti: Ok ciapki! Wszystkich na piwko zapraszam!
    Zespół: Ale kołcz wie, że jutro mamy sparing z Olympiakosem?
    Rafetti: Damn...

Nie ładnie madlockować...

Po odcinkowe sprawy:
    Technikalia:

______________________________________________________________________________________________

Taak wróciło to na co wszyscy czekali! Zawiła fabuła! Długie dialogi i opisy! Długie odcinki! Wyrafinowany humor! Czyli to w czym Ziomek jest najgorszy! ;D

Komentować ciapki!

23. Kentucky

Czy Sam Vodzinsky ma twarz Kucyka Pony? xD
    No i nieźle się zapowiada fabularnie ;)

24. Simoners

Simoners Ten, o Którym mówią Księgi

Jak możesz to zrób sparing wewnętrzny, a ta bolesna miłość mnie rozwaliła :D

25. Artafrates

Sam madlokuje bo zmieniłeś w ostatnim meczu to na pewno z tego powodu.
    Czemu menadżerem nie został Rainbow Dash :D

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie