PES 2012 ML AAR - Kronika drużyny KS FC EUFI Witkowo

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez ziom14PL, 28 Wrzesień 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Irkuck

Irkuck Nowy

Drużyna bez mnie?!

2. michall55

michall55 Znany Wszystkim

Ziom się postarał i super odcinek zrobił.

3. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Odcinek 2

Ze mną wygracie! Chyba...

KS FC EUFI Witkowo - Olympiakos Syndesmos Filathlon Peiraios (w sensie Ateny)

Skład przed meczem

1min - I witam państwa na kolejnym meczu sparingowym drużyny EUFI. Jest to także ostatni mecz przed sezonem PES Ligi. Mamy pierwszy gwizdek. zaczyna EUFI. Kilka szybkich podań i oto już rozpoczynają atak! Sitr do Kutcka, ten do Zioma. Ziom skrzydłem...wysunięcie przed pole karne...KUTCK! Centymetry, a byłoby piękne rozpoczęcie spotkania. Piłka rozgrywana od bramki...

5min - Znów przy piłce EUFI. Kamil do Gasparova, ten do Tjordiego. Podanie do Zioma, Ziom do Sitr, strzał! Obroniony...
    9min - Kolejny atak Witkowa. Piłka na połowie Olympiacosu. Ziom, podanie do Kutcka. Biegnie z piłką, zagranie do Sitr, znów Kutck. Ten wysuwa do von Bimbersteina, strzał! Ponad bramką...
    14min - Wykop bramkarza Olympiacosu. Daleka piłka, wgłąb pola. Pojedynek główkowy wygrywa Rozenkranc. Zanosi się na kolejną akcję EUFI. Ziom, ten do Sitr, Ktuck, Ziom strzał! Obroniony. Eufi nie może wykorzystać licznych okazji do strzelenia bramki...

16min - W środku pola przy piłce Olympiacos. Seria podań... Zagranie na skrzydło...podbiega Tjoridi...wślizg! Paskudne wejście. Sędzia wyjmuje żółty kartonik, nie ma wątpliwości co do decyzji...
    20min - Znów akcję wyprowadza zespół EUFI. Rozenkranc do Strangelove, ten do Gasparova. Podanie do Zioma, ten się rozpędza i podaje do Ktucka, wysunięcie do Sitr! Nie wiele zabrakło, a z tego mógłby być gol...
    36min - ...strzał! Obroniony. Kolejna nieudana akcja EUFI. Dalekie kopnięcie piłki przez bramkarza Olympiacosu. Dwa szybkie podania greków, minęli obronę EUFI! Strzał Pantelic'a! Gol! 1:0 dla Olympiacosu. Napastnicy EUFI powinni brać przykład.
    45min - Koniec pierwszej połowy! Trener EUFI będzie na pewno miał kilka cierpkich słów dla swej drużyny. Wiele niewykorzystanych okazji bramkowych. Jednakże zawiedli także obrońcy. Olympiacos miał raptem dwie akcje, z czego jedna z rzutu wolnego.

Zmiany przed drugą połową

II Połowa
    45min
    - Drugą połowę rozpoczyna Olympiacos. Kilka podań i ruszają do atak. Podanie na skrzydło...przebiegł kilka metrów, wrzutka w pole karne, Pantelic główkuje! Obok bramki...
    53min - Lebiediew wybija piłkę. Krótko do Kamilskiego. Po chwili podanie do Strangelova. Ten do Miller'a. Podejście skrzydłem i piłka do von Bimberstien'a. Wysunięcie do Sitr! SITR! GOL! 1:1!

55min - Akcja Olympiacosu. Długie podanie do Pantelica! Nie było spalonego! Lebiediew wychodzi, rzuca się w nogi Pantelica! Zwód i mija bramkarza...Jezus Maria! 2:1!
    62min - Znów przy piłce Olympiacos. Znów długie podanie do Pantelica. Strzał! 3:1! Co się dzieje z EUFI. Trener postanowił zmienić ustawienie i zawodników. Ustawienie zostało zmienione na 4-4-2, a Zioma zmieni Sim O'Ners.
    70min - Zagęszczenie piłkarzy na połowie EUFI. Kolejna akcja greków. Seria podań, szamotanina w polu karnym, strzał! Lebiediew broni! Długa piłka w głąb pola. Romeo Tjordi. Ten do Von Bimberstiena. Podanie do Ktucka, Sitr, znów Ktuck - strzał! Obok bramki...
    80min - Kolejna akcja ateńczyków. Pantelic ponownie mija obronę Witkowa! Strzał z szesnastego metra! Gol! Samo okienko. Olympiacos prowadzi 4:1.
    94min - Sędzia kończy to spotkanie. EUFI grało dużo gorzej w drugiej połowie meczu. Pantelic przechodził przez obronę jak przez masło, a bramkarz nie mógł sobie z nim poradzić. Przed drużyną EUFI dużo pracy w nadchodzącym sezonie...

Przegląd sportowy - Krążą plotki, że po przegranej EUFI Witkowo 4:1 z Olympiacosem, podczas przejścia tunelem, Maciej Strangelove miał powiedzieć do Pantelica "Ostrzeżenia za spam, pozdrawiam Maciej". (...) Przed rozpoczęciem sezonu, jedynym ratunkiem dla EUFI wydaje się być okienko transferowe rozpoczynające się dziś.

__________________________________________________________________________________________

A więc oto kunszt moich umiejętności, tak wspaniałymi piłkarzami! ;D . Spokojnie - do sezony się wyrobimy. A propos - jest okienko transferowe, więc kto chce dołączyć do niezwyciężonej drużyny EUFI jeszcze? ;D Komentować!

4. Sitro

Sitro Guest

M. Sitr
    D. Sitra
    C. Sitrowi
    B. Sitra
    N. z Sitrem
    Ms. o Sitrze
    W. o, Sitrze!

5. tjord

tjord Nowy

Biorąc pod uwagę mój styl gry w PESa (jedyny słuszny odbiór piłki = wślizg od tylca) musze przyznac, ze pod względem odwzorowania realiów jest całkiem nieźle :p

6. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Nasz Pan Trener chyba najwięcej wydrze się na mnie, bo najwięcej akcji zwaliłem :p

7. Artafrates

Artafrates Ten, o Którym mówią Księgi

A ja znowu byłem totalnie niewidoczny na boisku, ale przynajmniej nic nie popsułem.

8. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

Ja się tam przewijałem... Szkoda że to EUFI nie wygrało 4:1 ;P No ale czas pokaże!

9. Sasza

Sasza Znany Wszystkim

Imię i nazwisko: Paweł Sasza
    Narodowość: Polska
    Kolor skóry: Biały
    Fizyczność: 184 cm 80 kg
    Pozycja: Pomoc (prawa strona preferowana)
    Lepsza noga: Prawa

10. PIAJR

PIAJR Ten, o Którym mówią Księgi

Rozenkranc nie był aż taki najgorszy, rozpocząłem pierwszą akcję... Cóż... szkoda tej porażki.

11. Kentucky

<oświecony niczym śpioch zbudzony lodowatą wodą>
    A kto/co jest maskotką drużyny?! ;)

12. kamil3212

kamil3212 Znany Wszystkim

pewno Kucyk Pony :p

13. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Jak to kto? Pinkie Pie! ;D

Odcinek postaram się w czwartek dać.

P.S.
    Nie widział nikt mojego zeszytu z WoSu? :(

14. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Nie chce mi się opisywać wydarzeń pomiędzy meczami :p

Odcinek 3

Pierwsza runda jesienna

KS FC EUFI Witkowo - PES United

Witamy państwa na otwarciu sezonu 2011/2012 PES Ligi. Mecz otwarcia rozegrają KS FC EUFI Witkowo z PES United. To będzie pierwszy mecz nowego zawodnika EUFI. Odkryty w szkółce młodzieżowej, 32 letni Paweł Sasza. Z Polski.

1min - Rozpoczyna drużyna z Witkowa. Spokojna wymiana podań na własnej połowie. I oto rusza atak! Strangelove, podanie do de Arcyżużelsa. Rozpoczyna rajd...potworny wślizg. Rzut wolny dla EUFI. Wykonywać będzie Ziom. Wrzutka w pole karne. Sitr odbija głową! Bramkarz łapie piłkę bez większych problemów.

14min - Atak PES United. Podanie na skrzydło. Krótki rajd bokiem boiska. Wysunięcie w pole karne, strzał! Lebiediew obronił!

20min - Piłka ponownie w posiadaniu EUFI. Sasza prowadzi piłkę skrzydłem. Mija jednego z zawodników United, podanie do Zioma. Ten do Ktucka, obrót z piłką, strzał! Zabrakło niewiele, aby z tej akcji był gol.

23min - Akcja drużyny PES United została przerwana wślizgiem Macieja Strangelove. Rzut wolny 30m od bramki. Wrzutka w pole karne! Główkuje Arcyżużels, uderzenie United! Piłka ląduje na orbicie.

28min - Rzut rożny dla drużyny EUFI. Wykonuje Sasza...Wrzutka w środek pola karnego, Sito główką! Poprzeczka! Bramkarz łapie piłkę...

41min - Akcja EUFI. Przy piłce Vodzinsky. Ten do Saszy. Sasza podciąga skrzydłem...podanie do von Bimbersteina. Krótki rajd, strzał! Piłka odbija się od słupka.

44min - Przy piłce PES United. Piłkarze grają serią podań, wciąż zbliżając się do bramki Lebiediewa. Mijają ostatniego obrońcę...Próbują minąć zwodem Lebiediewa! Ten się rzuca w nogi atakującemu i łapie piłkę!

II Połowa
    45min
    - Drugą połowę rozpoczyna PES United. Krótkie wycofanie piłki na swoją połowę i rajd na bramkę EUFI. Szybkie podania w środkowym pasie boiska, podejście pod pole karne, strzał! Poprzeczka. Ale Arcyżużels odbija piłkę w kierunku bramki! Na szczęście piłka wylądowała za linią końcową boiska.

51min - Kolejna akcja PES United. Akcja skrzydłem, wycofanie na 30ty metr. Uderzenie z daleka! Lebiediew ledwo utrzymał się na nogach, ale łapie piłkę! To było potężne uderzenie!

55min - Akcja EUFI. Podanie Vodzinskiego do Saszy. Sasza do Zioma, ten oddaje piłkę do Saszy. Dobiega do linii końcowej boiska. Wysunięcie do Ktucka! GOOOOOOOOOOOOOL! Potężne uderzenie na długi słupek ląduje w bramce PES United!

56min - PES United rozpoczyna od środka boiska. Chwilę przytrzymania piłki i długie podanie do przodu, za obrońców! Piłka przelatuje nad Lebiediewem! Chyba...tak! Powoli doturla się do linii bramkowej! Nadbiega do bramki Strangelove, jednak wykonuje wślizg zbyt szybko. Piłka wpadła do bramki. A można było ją jeszcze wyciągnąć. 1:1

61min - PES United wykonuje rzut wolny z 18 metra. Blisko bramki, większość piłkarzy na polu karnym...Wykonujący decyduje się na strzał...przestrzelony!

69min - Kolejna akcja PES United. Przejście skrzydłem przez linię obrońców EUFI. Wysunięcie na 25 metr...Potężne uderzenie z pierwszego kontaktu. Tym razem Lebiediew nie zdołał tego wybronić. PES United - EUFI: 2:1.

82min - Przy piłce Sasza. Zagranie do Strangelova, ten do Zioma, dalej do Millera. Ten podanie do Sitra. Obrót z piłką, dwudziestometrowy rajd, strzał! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! 2:2!

94min - Gwizdek sędziego kończy mecz. EUFI Witkowo ląduje na 7. lokacie w tabeli ligowej.

_____________________________________________________________________________

Chryste Panie, a mi się nie chciało pisać. TO pisałem dwie godziny :p . Ale najważniejsze, że już wiem, jak strzelać w PES12 ;D

Komentować ciapki!

15. Simoners

Simoners Ten, o Którym mówią Księgi

Zajedziesz zespół jak bez zmian będą grać. W końcu będą mieli 100% zmęczenia i po max 10 minutach będą chcieli zejść. Tak było w 10 i pewnie zostało (na razie w 12 nie musiałem aż tak męczyć zawodników).

Poza tym pierwsze punkty brawo

16. Sevgart

Sevgart Targowica

Wiwat ********y bramkarz!

17. Kentucky

Ura! Strzeliłem gola! :D

18. Artafrates

Szasza wypisz wymaluj jak na swoim avku.

19. Sasza

Sasza Znany Wszystkim

Hah kreowałem większość akcji, jak miło :D

20. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Miałem w niedzielę rozegrane już ;D

Odcinek 4

Pierwsza ligowa [SPOILER!]
    KS FC EUFI Witkowo - FC Nortovka

Studio przedmeczowe
    Witamy państwa przed drugą kolejką jesienną 2 ligi. Dziś, na tym stadionie spotkają się KS FC EUFI Witkowo, które zajmuje siódme miejsce w tabeli i ukraińskie FC Nortovka, z miejsca czternastego. Na pewno czekają nas wielkie emocje!

I Połowa
    1min
    - Mecz rozpoczyna drużyna z Witkowa. Ostrożna wymiana piłek na własnej połowie. Zagranie do przodu. Strata piłki (I tak przez większość meczu grało EUFI jak i Nortovka)

10min - Akcja EUFI. John Miller. Podanie do von Bimbersteina. Ten cofa do Zioma. Ziom do Saszy, ten do Sitra. Obrót z piłką, wysunął sobie...GOOOOOOOOOOOL! EUFI prowadzi 1:0!

12min - Od środka zaczyna Nortovka. Rozpoczynają szybki atak. Vorkorymow do Felikhtska. Ten do Etzanichenka. Strzał zza pola karnego! Lebiediew broni.

31min - Kolejny atak Ukraińców. Ponownie atak trójki: Vorkorymow, Felikhtsko i Etzanichenko. Ten ostatni składa się do strzału! Potężne uderzenie piąstkuje Lebiediew!

34min - Tym razem atakuje EUFI. Ziom przy piłce. Podaje do Saszy, ten do Sitra. Nie może znaleźć pozycji do strzału, podaje do Ktucka, strzał! Bramkarz piąstkuje. Rzut rożny. Wykonuje Miller. Piłka gubi się w polu karnym. Strzela Ktuck! Jak on mógł tak przestrzelić z odległości pięciu metrów.

41min - Znów przy piłce EUFI. Atak lewym skrzydłem. Miller, ten do Bimbersteina. Krótka piłka do Ktucka. Biegnie w pole karne, strzał! GOOOOOOOOL! EUFI prowadzi 2:0!

II Połowa
    50min
    - Pierwsza akcja EUFI w tej połowie. Piłka u Strangelove'a, ten do Zioma i dalej do Saszy. Ten rozpoczyna rajd przy linii bocznej. Podanie do Sitra, ten strzela z szesnastego metra...i GOL! EUFI całkowicie zdominowało to spotkanie - 3:0

55min - Piłkę przejmuje EUFI. Miller, ten do Zioma. Długie podanie do Ktucka. Mija obrońcę, strzela z rozpędu... i ponownie piłka ląduje na orbicie. Ten piłkarz musi popracować nad celnością.

59min - Atak Ukraińców. Znów atak trójki - Vorkorymow, Felikhtsko i Etzanichenko. Mijają obrońców, strzał z pola karnego! Ale Lebiediew pewnie chwyta piłkę.

67min - Znów szczęścia próbuje Nortovka. Atak bokiem boiska. Ulmonarysky przy piłce, podaje do Felikhtsko. Ten mija Gasparova. Zostaje sam na sam z Lebiediewem! Strzał lobem! Piłka ląduje w siatce. 3:1

71min - Ukraińcy czują się coraz pewniej. Kolejny atak na bramkę EUFI. Hrumanivsky do Vorkorymowa. Ten mija Strangelove'a. Decyduje się na strzał z daleka! Chyba nie wej...a jednak! Piłka wpada od poprzeczki! Nortovka nadrabia! Wynik: 3:2

86min- Arcyżuyżels fauluje Etzanichenko tuż przy linii pola karnego EUFI. Sytuacja niebezpieczna...Krótka wrzutka w pole karne...Kamilski wybija! Piłkę przejmuje Sasza. Szybki sprint. Podanie do Sitra, ten do Ktucka. Ktuck kontynuuje rajd. Strzał sprzed pola karnego! Ustanawia wynik na 4:2!

EUFI ląduje na 3 miejscu w tabeli tracąc do lidera dwa punkty

21. Artafrates

E, czyżby Sama na ławce posadzono, że nie ma o nim żadnej informacji?

22. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Ymmm.... Tak Sauron ;D

Arcy: Nie licząc nadprogramowego "y" w nazwisku do dobrze napisałem.

23. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

@Up

You won this round, sir

24. Kentucky

Hell yea, 2 gole wbiłem! ;D

25. Artafrates

O nie! Mogłeś chociaż poinformować, niech kucyk wraca do gry!

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie