Saga o Sælingrach.

Temat na forum 'CK II - AARy' rozpoczęty przez MatriXonBB, 26 Kwiecień 2014.

?

Jak chcesz aby losy AAR'a się potoczyły?

Poll closed 12 Maj 2014.
  1. Graj dalej jako król Islandiii.

61,5%
  2. Graj jako jarl Caligari.

38,5%
  1. MatriXonBB

MatriXonBB Znany Wszystkim

Postaram się. :D Och, przypomniało mi się że mam poprawić ten pierwszy odcinek. :D

2. MatriXonBB

Mam pewien dylemat, otóż doszło do pewnej sytuacji w której to przed śmiercią króla Hrorekra doszło do podboju Caligari, po którym, co tu dużo mówić, wybuchła wojna o niepodległość. Chcecie abym grał dalej jako król Islandii czy może jako jarl Caligari? Będzie miało to spore znaczenie jeśli chodzi o AAR'a. Odpowiedzi udzielajcie w ankiecie, macie 7 dni na to. :D A ja w tym czasie napiszę odcinek po którym wszystko będzie jasne.

3. Luuny

Luuny Ten, o Którym mówią Księgi

Ja bym wolał dalej Islandię :D
    Już mówiłem, że interesuje mnie normańskie cesarstwo Iberii :D hehe
    Ale to Twoja decyzja ;)

4. MatriXonBB

Wybór opcji ,,jarl Caligari" nie przekreśla opcji ,,Normańskie Cesarstwo Iberii". :D

5. Luuny

Luuny Ten, o Którym mówią Księgi

Zatem czyń Waść, co uważasz ;)

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie