Vietnam War - USA od 1963 roku

Temat na forum 'HoI II - AARy' rozpoczęty przez Goliat, 1 Marzec 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

I żyć będzie, szczególnie, żę to końcówka i zostało może ze 3-4 odcinki + prolog i coś specjalnego może :)

Mapa będzie :p

Na to już czasu kompletnie nie mam, no i sejwy leżą w domciu :)

Miało być wcześniej, ale uczelnia, praca i WoT mnie pochłonęły :p
    Sam odcinek był rozegrany jakoś we wrześniu.

Dzięki, postaram się rozegrać i wrzucić jak najszybciej, na pewno przed nowym rokiem ;)

2. Oxen

Oxen Guest

Wow! Nie mam się do czego przyczepić. Niezmiernie jestem ciekaw czy polecą njuki.

Dobrze że AAR wrócił, będzie co czytać ;)

Nawet jeżeli to co z tego? :p

3. Artafrates

Artafrates Ten, o Którym mówią Księgi

Goliat napisał ten odcinek aby przypomnieć o sobie przed konkursem :p Napisze jeszcze jeden aby nikt o nim nie zapomniał ;P
    W każdym razie jak tak się stało to bardzo dobrze - taki świetny AAR nie zasługiwał na porzucenie.

4. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

Dziękuję wszystkim za oddane głosy i niespodziewajkę w postaci medalu :)

Teraz wypadałoby to zakończyć, a do finału już niedaleko :)

5. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Dlaczego mnie to nie dziwi :p
    Nie żebym miał coś złego na myśli, bo to dobry aar ;)

Brak odcinka ! Temat zamykam !
    M.

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie