W pogoni za straconym czasem - Rulers of Nations AAR

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez infantryman, 21 Czerwiec 2011.

?

Czy w tym AARze mam dążyć do:

1. zachowania ustroju demokratycznego. Niech Polska rozwija się w pokoju!

0 głos(y/ów)
    0,0%
  2. ustanowienia rządów autorytarnych. Przeznaczeniem Polski jest przewodzenie Europie!

0 głos(y/ów)
    0,0%
Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Ej ta gra ma tyle bugów że aż strach . Ale fajna ,gram w nią już od jakiegoś czasu. Od wczoraj od nowa na patchu 4.24 ,mam problem podbiłem kraj i nie przychodzi do mnie nic tego typu czy chcę kolonizować itp. Tak więc kraj podbity bo się poddał ale nic więcej nie da się zrobić. Na próbę podbiłem drugi kraj i to samo.. Wie ktoś coś o tym? Bo nie wiem czy to kolejny bug czy co. Drugi problem miałem w poprzedniej grze kiedy podbiłem norwegie nie naliczało mi ropy, normalnie ropa była wydobywana w dużych ilościach ale ropy nie miałem... I tak co gra to jakiś bug zaczyna mnie to wkurzać. Co do problemu nr 1, czy trzeba czekać aż koleś po podbiciu kraju wyjdzie z pytaniem co z nim robić, czy można gdzieś samemu to wybrać ?

2. korab

korab Nowy

Z chęcią bym tą grę przetłumaczył jakbym miał odpowiednie narzędzia do tego.

Upomnienie za spam.
    Maciej

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie