W Pustyni i w Lesie - Terraria mini AAR

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Banas, 19 Maj 2011.

1. Banas

Banas Ten, o Którym mówią Księgi

miniOdcinek 6 - Blood Moon

Gdy murzyn dowiedział się od Sol'a O Nocy krwawego księżyca z początku nie chciał uwierzyć lecz niestety słowa sol'a były prawdą. Czerwona mgiełka spowiła cały świat na którym zamieszkiwał murzyn.

Rzeczywiście potworów było 2x tyle co poprzednio oraz (Łał) nauczyły się otwierać drzwi i wytrzymywały większą dawkę obrażeń.

Dosłownie w chwilę w środku znalazły się eye potwory które zaatakowały murzyna. Ten natychmiast rzucił się na resztę potworów ze złością.

Niestety czekała go za to wysoka cena. Zombie z wielką siłą wbił swoje zębiska w głowę naszego bohatera i ten padł na ziemię wpółmartwy lecz gdy już opadł z sił i chciał się poddać usłyszał głos "NIE!".

Głos wlał w niego tyle sił, że dał radę przegnać wszystkie potwory oraz dotrwać do poranku.

Postanowił również, że pora w końcu skończyć ten posterunek. Budowę rozpoczął o poranku...

... A skończył późnym wieczorem. Cieszył się jednak, że nie musi tego odkładać. Na dzisiaj koniec wrażeń, Akcji i potworów Pora się położyć.

Koniec

Teraz lepiej? :>

2. Banas

Ech... Ten AAR jest beznadziejny :( najmniej odwiedzin komentarzy też mało...
    A może by poprosić o zamknięcie ;/

3. Milven

Milven Ten, o Którym mówią Księgi

E tam, kontynuuj, jest ciekawie. I zostaw murzyna, murzyny są spoko;)

4. Szlachcic

Szlachcic Ten, o Którym mówią Księgi

Słowo ,,MURZYN" ma wiele synonimów jak na przykład ,,czarnoskóry'', ,,ludzki czarny koń'' i inne. Wyobraźni, wyobraźni! ;)

5. michall55

michall55 Znany Wszystkim

Gra jest jeszcze mało znana przez forumowiczów wiec i zainteresowane niewielkie ale dzięki twojemu AAR niektórzy si dowiedzą jak to fajna gra :D

6. Szlachcic

Szlachcic Ten, o Którym mówią Księgi

!!! Popieram całkowicie! Gwiazda leci!! ;D

7. gall2

gall2 Ten, o Którym mówią Księgi

Banas, weź chłopie nie panikuj tylko pisz :p. Jest lepiej niż wcześniej. Wciąż widzę jednak parę niedoróbek. Teraz jest trochę za sucho. Albo włóż trochę więcej uczucia w tekst, albo pisz tradycyjnego AARa czyli "co (i jak) udało mi się dzisiaj osiągnąć". Grozisz prośbą o zamknięcie :D?

8. Banas

Tu trzeba przestępstwo popełnić żeby dostać jakiś komentarz czy co?

9. Nuke

Nuke [heinkel intensifies]

Ja proponowałbym trochę wyluzować. AAR powinien bronić się sam i ciągle dopominanie się o komentarze czy repy prędzej przyniesie odwrotny skutek;)

10. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

Banas, to forum jak i wiele podobnych ma ze sobą to wspólnego - że wiele jest użytkowników którzy oglądają i czytają aara ale po prostu o tym nie mówią/piszą - czekają po prostu na następny odcinek - następne "perypetie" bohatera. Wiele jest aarów które są często przeglądane i czytane a nie ma zbyt wielu komentarzy. To jest normalne

Ponadto jak ktoś zauważył Terraria nie jest szeroko znana użytkownikom WoW - np. minecraft, to co innego bo jest powszechnie znany

11. Banas

Dla wszystkich którym ten AAR się podobał mam złą wiadomość.
    W związku z uszkodzeniem pewnego ważnego pliku w komputerze (Sam niewiem jak to zrobiłem) Zmuszony jestem do formatu komputera. Niedługo po nim zacznę być może prowadzić ten AAR od nowa ale wątpie.

12. Barlow

Barlow Znany Wszystkim

Ta, jasne

13. Basileus

Basileus Ten, o Którym mówią Księgi

Sejwa dałoby się bez problemu wyciągnąć. Chociażby przy pomocy jakiegoś linucha czy Hirensa.

14. Banas

Nie musicie mi wierzyć.
    Wasza niewiara nie odwróci czasu.
    hmm...
    Wiem!
    Wrzucę sejw i playera na chomika i ściągne po formacie i Już! :D

15. Peeguła

Peeguła Ten, o Którym mówią Księgi

Jakbyś o tym od początku nie wiedział...

16. Banas

No niewiedziałem.
    Nie jestem jakiś super mądry a poza tym zastanawiałem się nad czym innym

17. szynka

szynka Nowy

Można wiedzieć jakim programem robiłeś render?

AAR dość ciekawy, zwłaszcza z racji faktu że w Terrarie grać dopiero zaczynam - co śmieszne, moją postacią multi znalazłem na ziemi zbroję - z relacji kolegi i świadków jest to najlepsza zbroja w grze :3.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie