Way of War goes to war - Jagged Alliance 2 1.13 AAR

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez infantryman, 27 Lipiec 2010.

?

Czy w tym przypadku (i podobnych) powinienem wczytać grę?

1. Nie. Wojna to wojna. Zdarzają się różne, nawet najdziwniejsze, wypadki.

0 głos(y/ów)
    0,0%
  2. Tak. Najemnicy stworzeni przez użytkowników nie powinni ginąć w wyniku tak głupich sytuacji.

0 głos(y/ów)
    0,0%
  1. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Dlaczego nie mogłem sobie wziąć tej książki? :( :p

2. infantryman

infantryman Ten, o Którym mówią Księgi

Jakiej książki?

3. Kentucky

Jezu, źle przeczytałem :p
    To był przełącznik a nie podręcznik xD
    Tak to jest jak się szybko czyta :p

4. infantryman

:D

Tak poza tym, ktoś z drużyny Raptorów może już sobie zarezerwować na przyszłość posadę opiekuna/operatora robota, bo urządzenie to jest ręcznie sterowane ;).

5. Kentucky

Ja! Ja! JAA!!! <obsesyjnie wymachuje ręką> :D

6. Zoor

Zoor Ideolog gender

Jeżeli posiadanie tego metalowego pudła wiąże się z tym, że królowa nie zginie od strzału z mojej rakietnicy, to ja się zgłaszam na ochotnika ;)

7. infantryman

Królową może zabić ktokolwiek, nie musi to być koniecznie robot. Ale zawsze istnieje prawdopodobieństwo, że to właśnie mu przypadnie oddanie ostatniego strzału tej wojny.

Ponieważ robot jest tylko jeden, przeprowadzone zostanie losowanie. Jeśli do piątku nikt się jeszcze nie zgłosi, wykonam rzut kością k2 na stronie kostnica.eu.

Aktualny przydział oczek:
    1 - Kentucky
    2 - Zoor

8. Laveris de Navarro

Laveris de Navarro Ten, o Którym mówią Księgi

I mój bohater zgłasza się na ochotnika. W związku z tym robotem. :)

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie