Włoch, który z Rosji doszedł na szczyt - FIFA 14 AAR - tryb kariery

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Alberto, 28 Grudzień 2013.

1. alukart94

alukart94 Nowy

Musze przyznac ze Aar ciekawy, opisany krotko i zwiezle, tam gdzie potrzeba bylo odpowiedniego opisu jest wszystko podane :> z tego co czytalem to jeszcze jeden sezon bedziesz siedzial w norwich. W przypadku ewentualnego sukcesu w europejskich jest opcja ze zostaniesz na 4 sezon w norwich?

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

2. Alberto

Alberto Ten, o Którym mówią Księgi

5.3.2017, 27 kolejka BPL

NORWICH 1-0 QUEENS PARK RANGERS

[37'] Welbeck

Kolejne szczęśliwe trzy punkty po zwycięstwie jedną bramką. Gol padł po dośrodkowaniu Jacoba Murphy'ego(sami wiecie w jaki sposób Welbeck strzelił).
    19.3.2017, 1/8 finału Ligi Europy, rewanż

NORWICH 2-1 PARIS SAINT GERMAIN

[18'] Menez
    [79'] Dier
    [90'] Thereau

Przed tym meczem czułem się bardzo pewnie. Chciałem sprawić niespodziankę, jednak już w 18 minucie PSG pokazało mi moje miejsce w szeregu. Później chciałem już tylko rozpaczliwie strzelić tę jedną bramkę, bez skutku. Wreszcie w 79 minucie na pomoc w pole karne przyszedł Eric Dier, który klasycznie dośrodkowanie z rzutu rożnego Jacoba Murphy'ego zamienił na bramkę. Był to cios dla PSG, jednak cały zcas to oni posiadali inicjatywę. Pod koniec meczu podyktowano im rzut rożnym, gdzie na całe szczęście ja wybiłem piłkę i ruszyłem z błyskawicznym kontaratakiem. Alexander Tettey zszedł na prawą stronę i dośrodkował na dobieg w pole karne, tam był już niezawodny w główkach, wprowadzony w drugiej połowie, Cyril Thereau i sen stał się faktem. Pokonałem u siebie PSG!
    11.3.2017, ćwierćfinał FA Cup, pierwszy mecz

FULHAM 2-1 NORWICH

[26'] Grimmer
    [45'] Trotta

[45'] Surman

Grałem dzisiaj rezerwami co można wywnioskować po wyniku. Te dwa gole już mnie docisnęły, choć po tym drugim błyskawicznie wyrównałem, a dokładniej wyrównał Andrew Surman, który jak na razie strzela gole w każdym meczu!

Do kadr narodowych powołani zostali: Do kadr narodowych powołani zostali: Karim Rekik(Holandia), John Ruddy, Eric Dier, Danny Welbeck(wszyscy Anglia), Martin Olsson(Szwecja), Robert Snodgrass, Russell Martin(obaj Szkocja), Elvis Rama(Albania U18), Borek Stech(Czechy U21), Matt Bunn(Anglia U21), Andy Almond(Anglia U18)

Wyniki pierwszych spotkań 1/8 finału Ligi Europy:
    Dynamo 3-1 Werder
    Lille 0-1 Spurs
    Ajax 4-0 Olympiakos
    Benfica 2-3 Marsylia
    Spartak 2-0 Hamurger
    Liverpool 3-1 Fiorentina
    Norwich 2-1 PSG
    PSV 2-2 Roma

16.3.2017, 1/8 finału Ligi Europy, rewanż

PSG 1-1 NORWICH

[55'] Menez
    [78'] Welbeck

Do tego spotkania podchodziłem z handicapem i grałem raczej asekuracyjnie z kontratakami, aby ewentualnie przypieczętować awans. Niestety kiedy straciłem bramkę tak jakby uszło ze mnie powietrze i grałem jeszcze gorzej. Dodatkowo taki wynik dawał awans PSG. Na szczęście w ostatnich 15 minutach się przebudziłem i udało mi się strzelić gola. Welbeck trafił do siatki w klasyczny dla mnie sposób. Nawet w najśmielszych snach nie myślałem, że w tym sezonie uda mi się dojść do ćwierćfinału i to pokonując po drodze Paris Saint Germain!

Ostateczne wyniki 1/8 finału:
    Werder Brema 3-5 Dynamo Moskwa
    Tottenham 4-1 Lille
    Olympiakos 1-4 Ajax Amsterdam
    Marsylia 4-3 Benfica Lizbona
    Hamburger SV 1-4 Spartak Moskwa
    Fiorentina 1-5 Liverpool
    PSG 2-3 Norwich City
    AS Roma 3-2 PSV Eindhoven

Następnego dnia rozlosowano pary ćwierćfinałowe:
    Dynamo - Marsylia
    Spurs - Liverpool
    Spartak - Roma
    Ajax - Norwich

Wyniki 1/8 Ligi Mistrzów prezentują się tak:
    Juventus 2-2 Chelsea 3-4k.
    Real Madryt 4-3 Sporting
    Man United 5-2 Athletic Bilbao
    Man City 4-3 Inter Mediolan
    Atletico 4-1 Galatasaray
    Barcelona 3-0 Porto
    Borussia 1-2 Milan
    Bayern 5-1 Lyon

W 1/4 zmierzą się ze sobą:
    Chelsea - Real
    United - City
    Atletico - Barcelona
    Milan - Bayern

26.3.2017, 28 kolejka BPL

TOTTENHAM 0-0 NORWICH

JA byłem w tabeli 3, Tottenham 5, więc tego meczu przegrać nie mogłem. Tak też się stało, zasłużony i cenny remis.

30.3.2017, ćwierćfinał Ligi Europy, pierwszy mecz

AJAX AMSTERDAM 1-0 NORWICH

[55'] Eriksen

Nie tak wyobrażałem sobie dalszą przygodę w LE. Bramka stracona po zamieszaniu w polu karnym. No ale jest jeszcze rewanż i mam nadzieje, że tam pokaże na co mnie stać.

3. lllew

lllew Nowy

Widzę że w LM ćwierćfinał taki jak w rzeczywistości :D
    Fajnie, że wrzucasz kolejny odcinek, już się bałem, że ci się znudziło i zrezygnowałeś.

4. Alberto

Wszystko jest w porządku, tylko czasu już mam trochę mniej niż w okresie ferii i po nim więc i odcinki mogą być rzadziej. Grę rozegrałem już do końca sezonu i robię sobie krótką przerwę od Norwich, ale jak już i z grą i z AARem będę na bieżąco to powrócę do Norwich :) Muszę sobie po prostu jakimś innym klubem popykać :)
    A co do LM to też moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłem losowanie "w realu" to sobie pomyślałem, że ja skąś już to znam :D

5. Alberto

ODCINEK 35
    "Niestety..."

Witam. Ten odcinek jest bardzo nietypowy. Nie zobaczycie w nim żadnego meczu. Chciałem tylko powiedzieć, że kończe tę karierę. Powód jest prosty. Grając drugą moją karierę przez przypadek nadpisałem ją na plik z tą karierą i cały czterosezonowy postęp legł w gruzach.
    Na domiar złego na moim laptopie nie zapisały się informacje o meczach z kolejek 31-38 toteż nie mam jak ich przedstawić.
    Jeśli ktoś jest ciekaw to sprawa wygląda tak:
    Z Ligi Europy odpadłem w ćwierćfinale. Pierwszy mecz z Ajaxem niestety przegrałem 1:0 po bramce bodajże Eriksena. U siebie musiałem odrobić wynik, niestety to się nie udało i to Holendrzy przeszli dalej. Mimo tego jestem bardzo zadowolony z występów w LE(wyjście z 1 miejsca w grupie, pokonanie PSG w 1/8). W następnym sezonie chciałem już w tej Europie zwojować więcej, jak widać popsuła mi plany nieuwaga.

Co do ligi to tutaj było baaaardzo ciekawie. Od momentu nawiązania kontaktu z Manchesterami co kolejkę miejsca 2-4 się zmieniały. Miałem okazje dogonić nawet Chelsea i wskoczyć na fotel lidera(matematyczne szanse, ale zawsze) jednak na 4 czy 5 kolejek grałem z nimi spotkanie i od tego zależało to czy mam jeszcze szanse na mistrzostwo. Niestety zremisowałem, choć też cudem bo wyrównałem w doliczonym czasie gry i już pogodziłem się z mistrzotwem dla drużyny z Londynu.

Tak jak mówie, walka o pozycje 2-4 trwała do końca i roztrzygnęła się na moją korzyść! Miałem 1 punkt przewagi nad United i bodajże 3 nad City.

Sezon uważam za baaardzo udany, nawet się nie spodziewałem takich wyników. Miałem duże plany co do następnego sezonu(zrobienie niespodzianki w Lidze Mistrzów, zdobycie jakiegoś krajowego pucharu i uplasowanie się w pierwszej piątce w lidze), ale cóż, sam sobie zawiniłem i koniec tak dobrze zapowiadającej się karery...

Mam na szczęście zrobione zdjęcia tabel wszystkich lig, więc jeśli chcecie, żebym zrobił takie podsumowanie jak co sezon to piszcie.

Jeszcze raz przepraszam i prawdopodobnie niedługo rozpocznę nową karierę.

Dzięki za uwagę i wszystkie komentarze ;)

6. Karpaj

Karpaj Aktywny User

Wielki ból :(
    Czekam na nową karierę!

7. lllew

lllew Nowy

Szkoda. Dlatego ja robię zapisy na 3 slotach :D
    Możesz zrobić podsumowanie.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie