Wojna. Wojna nigdy się nie zmienia. - Fallout AAR

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Nuke, 7 Kwiecień 2011.

?

Czy nie masz nic przeciwko dwóm różnym zakończeniom?

1. Tak, nie mam nic przeciwko

0 głos(y/ów)
    0,0%
  2. Nie, nie mam nic przeciwko

0 głos(y/ów)
    0,0%
Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Nuke

Nuke [heinkel intensifies]

No i o to właśnie chodziło;)

2. matigeo

matigeo Ten, o Którym mówią Księgi

Teraz tylko czekać na ghule obsługujące Me-262 :D.

3. Tobi

Tobi Ten, o Którym mówią Księgi

Co tam Me-262. W P-1500 Monster przyjadą. :p

A tak na marginesie, to czy niepowstrzymana chęć niszczenia lub rozczłonowywania dużych przedmiotów nie jest objawem zaburzeń psychicznych? Bo jak tak czytam o Evie zahipnotyzowanej widokiem czołgu gadającej tylko że "musi go zniszczyć" choć nie ma na to najmniejszych szans to mi się kojarzą takie sceny z poważnymi ułomnościami spowodowanymi takimi właśnie zaburzeniami.

4. Nuke

W ultraciężkim Tortoise.

Bez przesady, jak już pisałem Ewcia lubi duże zabawki. Zresztą - jeszcze nie zauważyłeś, że do końca normalna to ona nie jest?;D

5. matigeo

Jak dla mnie - całkiem normalna... w cywilu to chyba prowadzi firmę wyburzającą domy?:D

6. adammos

adammos Guest

Nie wnikam :p

Ogólnie fajny odcinek.

7. Nuke

Znowu zacznie się dyskusja o jakie zabawki chodzi -.-

:)

8. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

To zacznij wyrażać się precyzyjnie, Nuke, bo takie świntuchy to od razu mają jakieś wypaczone myśli :p

9. Nuke

Lol

Przecież najbardziej erotyczna scena w aarze to prawie-pocałunek Adolfa i Ewci. Ja nie wiem gdzie wy w zabijaniu ghuli i niszczeniu śmigłowców widzicie cokolwiek sprośnego. No chyba, że ktoś ma naprawdę dziwne fetysze, nie będę w to wnikał.

10. Zoor

Zoor Ideolog gender

W cywilu to ona pewnie się za dużo nagrała w jakieś niemieckie World of Tanks ;)

11. Nuke

Z pradziadkiem w plutonie grała. A żołnierze Werwolfu grają Clan Wars z Enklawą.

12. Tobi

Ten dialog był po prostu epicki. Ja bym się bał spać przy takiej i to w zamkniętym transporterze.

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się nielubi.

13. matigeo

Ja bym się nie bał - ot, taka dziewczynka, co lubi dobrą zabawę, wyluzowana, co nieco zniszczy... jedyny problem ,to nie denerwować takiej:D

14. Tobi

Mówisz tak bo nie siedziałeś w tym Mausie.

Tak na marginesie skoro przy Myszce schizuje to pomyślcie co by robiła przy Szczurze albo Monstrum? :p

15. Nuke

Schiza to by była gdyby rozwaliła Szczurka z Panzerfausta.

16. Zoor

Zoor Ideolog gender

Panzerfaust w sumie może posłużyć za pocisk HE, więc w sumie... :p

17. Tobi

Co tam Szczurek. Nie mów Nuke ze nie chciał byś zobaczyć epickiego pojedynku Eva z Pancerfaustem vs. P-1500 ze swoją 80cm armatą.

18. Milven

Milven Ten, o Którym mówią Księgi

Wypraszam sobie! Proszę nie obrażać mnie (i adammosa przy okazji)! Ja nie jestem świntuchem, tylko odważnym przedstawicielem francuskiej rewolucji seksualnej nieśredniego pokolenia;p!

19. Tobi

Nie fochaj się Milven tylko idź do WWSA.

20. matigeo

Eva - darmowa obstawa:D Zwłaszcza w charakterze broni ppanc:D

21. Milven

Milven Ten, o Którym mówią Księgi

22. Tobi

Tak właściwie to ostatnie wersje Panzerfausta miały donośność 150m i przebijalność 3,6m. A to oznacza że podane przez Adolfa 3,5m nie stanowiło przeszkody.

Wiesz gdzie. Do Wzajemnie Wspierających Się.

23. Nuke

Ha, w następnych odcinkach zobaczycie jeszcze bardziej epickie pojedynki!:)

24. Tobi

Adolf i armia ghuli oraz Werwolf i resztki Wehrmachtu vs Himmler i armia supermutantów oraz SS i posiłki z Marsa?

25. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Pięści vs Pancernik? :p

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie