Wojna. Wojna nigdy się nie zmienia. - Fallout AAR

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Nuke, 7 Kwiecień 2011.

?

Czy nie masz nic przeciwko dwóm różnym zakończeniom?

1. Tak, nie mam nic przeciwko

0 głos(y/ów)
    0,0%
  2. Nie, nie mam nic przeciwko

0 głos(y/ów)
    0,0%
Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Tobi

Tobi Ten, o Którym mówią Księgi

Chyba zapomniałem dać przecinka po Himmlerem.

2. Nuke

Nuke [heinkel intensifies]

Wasza wyobraźnia ryje mi mózg. Nawet mój chory umysł nie jest w stanie wymyślić takich rzeczy (a nie zapominajcie, że wymyślił bitwę ghuli vs SS i bitwę Adolf vs ghoul-maus).

3. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

To jest mniej chore niż sobie wyobrażasz ;)
    Poza tym czy gdybanie o (wspólnej) przyszłości Aldiego i Evy jest chore? :p

4. Nuke

A co będzie, jak mój chory umysł wymyśli sobie uśmiercenie kogoś z tej dwójki?:p

5. Artafrates

Artafrates Ten, o Którym mówią Księgi

Będzie płacz i zgrzytanie zębów ;)

6. Kentucky

Wiem że jest taka opcja.
    1) wszystko dobrze i szczęśliwie
    2) podczas bitwy któreś umiera i ostatnie słowa to "kocham cię"
    ;)

7. Nuke

1) Za nudno.
    2) Za romantycznie.

:p

8. Tobi

Jest jeszcze inna opcja.

Eva mówi Adolfowi że ma białaczkę i umrze ale na łożu śmierci wstaje i mówi że tak na prawdę jest zdrowa a to on ma białaczkę. A potem Adolf będzie musiał w ograniczonym czasie dopaść Himmlera. Ale gdy ma już dojść do ostatecznego epickiego pojedynku na pokładzie lotniskowca atomowego wybuchającego w wieczornym świetle Himmler umiera sam gdyż to on miał białaczkę a nie Adolf.

9. Nuke

W tym momencie mój mózg eksplodował.

10. Kentucky

Zamienił bym białaczkę na AIDS :p I miejsce pojedynku z lotniskowca atomowego na krążownik powietrzny ;)
    EDIT: chyba teraz eksplodował mózg, co Nuke? :p
    EDIT2: I że jeszcze przed śmiercią Himmler mówi Aldiemu że to on jest jego ojcem :p

11. Nuke

A skąd wy wiecie o lotniskowcu? o_O

12. Tobi

Co wy. Jak by to był AIDS to by było nudno. A ja białaczka to co w końcu wymyśliliśmy z Kentakim?

Eva mówi Adolfowi że ma białaczkę i umrze ale na łożu śmierci wstaje i mówi że tak na prawdę jest zdrowa a to on ma białaczkę. A potem Adolf będzie musiał w ograniczonym czasie dopaść Himmlera. Ale gdy ma już dojść do ostatecznego epickiego pojedynku na pokładzie lotniskowca atomowego aka krążownika powietrznego wybuchającego w wieczornym świetle Himmler umiera sam gdyż to on miał białaczkę a nie Adolf. Ale na łożu/pokładzie śmierci wyznaje mu że to on był jego ojcem a sam lotniskowiec aka krążownik wybucha. Wtedy pojawia się Guderian, mówi coś niesamowicie nudnego i zatrzymuje czas a Adolf budzi się cały i zdrowy na ziemi. Wraca więc do Evy (tu ukłon w stronę Nukea, aby nie było za nudno) i wyznaje jej miłość jednak ona słysząc to wpada w taki szok (no kto by się spodziewał) że zmienia się w dziką ghulice i z okrzykiem FUUUU ucieka do pobliskiego lasu polować na zające.

PS: A ten ostatni włam na twój dysk i do twojego mózgu to niby kto. :p

13. Zoor

Zoor Ideolog gender

KMS Valdez? :Devil:

A poza tym, jeśli zamierzasz załatwić kogoś z pary Eva-Adolf, to wal śmiało ;)

14. Kentucky

Jak to skąd? W starożytnym papirusie znalezionym na Uralu była nota, że na lotniskowcu jest broń ostatecznej zagłady i teraz wszystkie siły zbierają się do Andów, gdzie jest ukryty ten lotniskowiec, lecz aby dostać się na pokład muszą wpierw pokonać awatar Quetzalcoatla który strzeże okrętu od czasów zbudowania go przez masonów w 1468 roku ;)

15. Nuke

Nosz, ja już znalazłem takie słit focie z F3 z lotniskowcem:( Teraz trzeba będzie wymyślać coś innego. A ktoś z tej dwójki na pewno zaliczy zgon (chociaż szykuję też pewne alternatywne zakończenie :Devil:).

16. Tobi

Adolf budzi się i ogarnia że wcale nie wyjechał nawet z domu a to wszystko mu się śniło? :p

17. Nuke

18. Tobi

Eva zostaje porwana (w sensie uprowadzona) przez SS, bo Himmler wie że Adi rzuci się za nią w ogień i chce go zwabić.

19. Nuke

Oj nie zgadujcie;)

20. Kentucky

Eva zachodzi w ciążę ale umiera podczas porodu?
    PS: napisałem to w tym samym czasie co ty swój post o niezgadywaniu. Już nie będę zgadywać.

21. Tobi

Ale jak by nie było to ja wiedziałem że tak było. :p

PS: Ken, gdybyś napisał w tym czasie co Nuke, to byś nie wiedział że Nuke to napisał a więc aby dać PS w swoim poście musiałbyś go zedytować a ponieważ edycji nie ma w chwili w której piszę ten post wnioskuję, że kłamiesz i wiedząc o zakazie autora a jednocześnie moderatora napisałeś co będzie dalej.

22. matigeo

matigeo Ten, o Którym mówią Księgi

Himmler udzieli m ślubu?:F

23. Kentucky

Przez jakieś paręnaście sekund od czasu napisania postu i z edytowanie go nie pokazuje tego że się to zrobiło. Jeśli nie wierzysz to napisz jakiś post a po 10 sekundach dodaj coś do niego. Efekt - brak pokazania edycji. Proste, nie?
    Poza tym patrz na czas dodania postów.

24. Tobi

Kłamiesz i tyle. :p

25. matigeo

matigeo Ten, o Którym mówią Księgi

Potwierdzam. Sam tak parę razy miałem jak coś na chybcika dopisywałem.

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie