Wojna. Wojna nigdy się nie zmienia. - Fallout AAR

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Nuke, 7 Kwiecień 2011.

?

Czy nie masz nic przeciwko dwóm różnym zakończeniom?

1. Tak, nie mam nic przeciwko

0 głos(y/ów)
    0,0%
  2. Nie, nie mam nic przeciwko

0 głos(y/ów)
    0,0%
Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Tobi

Tobi Ten, o Którym mówią Księgi

@Nuke:
    W twoim zakończeniu też był Happy End. I w jednym i w drugim. Tyle że cena za sukces w obu przypadkach była bardzo wysoka.

@Kentucky:
    No to pomyliłeś AARy. <wskazuje na pewien swój>

2. Nuke

Nuke [heinkel intensifies]

Dla mnie były to tylko pozornie szczęśliwe zakończenia. W pierwszym wypadku wybuchła wojna atomowa, w drugim zginął główny bohater, w trzecim to wiadomo ;)

3. Artafrates

Artafrates Ten, o Którym mówią Księgi

Ale lud potrzebuje szczęśliwych zakończeń, za dużo smutku.

4. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Tia, jeszcze jakiś gorliwy czytelnik napisze własne, niekanoniczne, szczęśliwe zakończenie :p

5. Nuke

Tobi już to zrobił:p

6. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Mówię o prawowitym (choć to słowo w tym przypadku jest mocno naciągane) a nie jakimś... jednym zdaniu! :mad: :p

7. Marcex

Marcex Znany Wszystkim

Smutniej niż w zakończeniu pierwotnym. Szkoda, że wszyscy się odwrócili od Adolfa.
    Mimo tego fajnie było choć na chwilę powrócić do tego AARa.
    A teraz zabieram się na poważnie za czytanie Straconych Lat.

Miałbyś Nuke coś przeciwko? :D

8. Nuke

Dopóki aar jest otwarty to możecie się produkować, ale jak ktoś zacznie brać pomysły z kosmosu to pójdzie do piekła.

9. Tobi

Tobi Ten, o Którym mówią Księgi

No wiesz? Jedno słowo WCTvT wyraża więcej niż tysiąc zdań... Czy jakoś tak.

10. anomaly

anomaly Znany Wszystkim

Dałem ci repa za ogólną za*******ść, czyli za pisanie za******ych AARów i za Tankiana na avatarze :)

Upomnienie za wulgaryzm. Istnieje wiele przymiotników o pozytywnym zabarwieniu znaczeniowym, nie musi to być zawsze słowo wulgarne.
    Maciej

11. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

A właśnie. Czekałem z tym do teraz, żeby specjalnie w TYM temacie to napisać.

Wojna. Się. Zmieniła.

Dziękuję, dobranoc ;D

12. Milven

Milven Ten, o Którym mówią Księgi

No cóż, Nuke, osiągnąłeś wyżyny wyżyn. Czy można zajść dalej?

PS. A jednak Ewcia wpadła...

13. Nuke

Pewnie że można. Nie jestem do końca zadowolony z tego aara, czego wyraz dałem pisząc tak świetny odcinek do 'Straconych lat', że nikt nie odważył się nawet napisać komenta;D

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie