Wojna. Wojna nigdy się nie zmienia. - Fallout AAR

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Nuke, 7 Kwiecień 2011.

?

Czy nie masz nic przeciwko dwóm różnym zakończeniom?

1. Tak, nie mam nic przeciwko

0 głos(y/ów)
    0,0%
  2. Nie, nie mam nic przeciwko

0 głos(y/ów)
    0,0%
Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kamil3212

kamil3212 Znany Wszystkim

Co to tego kompleksu w Alpach, to czy Himmler nie powinien należeć do tej garstki ludzi znających jego lokalizacje?

2. Tobi

Tobi Ten, o Którym mówią Księgi

Ach, to wszystko wyjaśnia. :p
    No dobra. Przekonałeś wszystkich chyba do nowej postaci tej historii. :)
    A tak na marginesie to pewnie kiedyś Eva zabije wiadomego przywódcę Enklawy z Panzerfausta. ;)

Widać nie znał bo gdyby znał to teraz zamiast dumnego prawnuka wodza Rzeszy mielibyśmy ghula z Reichsadlerem na piersi. (Ewentualnie znał lokalizację ale nie mógł się dostać bo siedzi tam kilkanaście tysięcy ludzi ciągle wiernych prawowitym władcom Rzeszy.)

3. Marcex

Marcex Znany Wszystkim

Na ile znam dramatyczne zamiłowania autora, to pewnie Germanii i Walkirii już nie ma... Niuczek, proszę, zostaw je przy życiu :)
    Ciekawi mnie co powie Germanii odnośnie Helmuta :p

4. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Tia, a w ostatnim odcinku Aldi zmierzy się z Himmlerem w walce na miecze, wygra i ocali ludzkość :p

5. Tobi

Aha. Na pewno. ;) Będzie scena jak z 3 części Piratów z Karaibów w pojedynku miedzy Barbossą a Brytyjczykiem. Tylko że zamiast małpki imieniem Jack i sztucznych ogni będzie Eva z panzerfaustem. :p

6. Nuke

Nuke [heinkel intensifies]

Coście się czepili tego panzerfausta?;)

7. matigeo

matigeo Ten, o Którym mówią Księgi

Żeby walić z takiego starocia... chyba, że to są pz-ty jak RPG czy coś...

8. Tobi

Ojtam ojtam. Powtórne ładowane i tyle. Przecież RPG1 powstało z późnej wersji Panzerfausta.

A Ciebie nie kręcił by widok blond 20-latki w amerykańskim kapeluszu, która wyskakuje jak Filip z konopi i jednym strzałem wybucha śmigłowiec bojowy który przed chwilą uziemił potomków fhurerów? :p

9. Nuke

No kręci, ale bez przesady;)

10. Voyager24

Voyager24 Aktywny User

Nuke, myślałeś może o zamieszczeniu większej ilości opisów? Dużo dialogów, super, ale czasami przystopować trzeba. Takie moje prywatne odczucie. ;)
    A odcinek...świetny, jak zawsze.

11. Nuke

Wygodniej i lżej pisze mi się dialogi, a nie będę opisywał jak to Adolf i Eva jadą przez pustkowia. Będą walki będą opisy.

12. gall2

gall2 Ten, o Którym mówią Księgi

Wygląda na to, że jestem osamotniony w swojej opinii. Wątek romantyczny w moim odczuciu jest płytki.. Poza tym reszta jest niezła. Himmler mógł nie znać położenia, bo "góra była uprzedzona". Kto budował ten kompleks? Garstka ludzi :D? Czy może elegancko tych robotników rozstrzelano?

13. Nuke

Oj tam, od początku mówiłem, że nie mam talentu literackiego. Wyszedł mi jeden aar, drugi idzie jako tako, ale fajerwerków nie oczekujcie;)

Co do kompleksu to Rzesza miała bardzo szerokie możliwości jeśli chodzi o los robotników. Choćby pobyt w dawnym ośrodku wypoczynkowym Gułag;)

14. Tobi

Masz talent masz i już nie mów że nie masz o masz. ;)
    Wątek romantyczny nie może być zbytnio głęboki, bo zajmował by 3/4 AARu. :p

15. Marcex

Marcex Znany Wszystkim

Ostrzegam: Spojler!

Najlepiej zabij Evę w chwili wyznania - wątek romantyczny jest i nie zajmuje zbyt wiele.

Koniec Spojlera.
    A propos robotników: równie dobrze mogli to być Francuzi, Rosjanie lub Amerykanie, których Rzesza bez żadnych oporów by się, że tak grzecznie ujmę pozbyła fizycznie.

16. Tobi

Równie dobrze Eva mogła by zmutować w chwili wyznania, zmienić się w dziką ghulice i uciec do lasu.

17. Nuke

Ja dobrze wiem kiedy kogo zabić, o to się nie martwcie:p

I skończcie z tymi ghulicami, bo to jest obrzydliwe.

18. matigeo

matigeo Ten, o Którym mówią Księgi

Trzecia ręka, buahaha:D Równie dobrze sama się zabije.

19. gall2

gall2 Ten, o Którym mówią Księgi

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale mutowanie w ghula wymagało czasu. Także Eva nie może nagle zmutować w mało oczekiwanym momencie :p. Lepiej jak zmutuje bez dostępu światła przemierzając ciemne korytarze kompleksu. Bohater nawet nie zauważy, że kocha się w ghulicy :p. Mam jednak nadzieję, że wymyślisz coś dużo lepszego, może nawet Eva nie zmieni się w ghula?

Mogli zastosować dodatkowo ograniczenie wiedzy podwykonawców - kilku inżynierów wie co się kroi i zmyślają jednej ekipie, że to krypta będzie, wykonawcom płyt pancernych, że to do wind i pojazdów opancerzonych, Nuki wozi się chłodziarką (której kierowca nie otworzy). Skutkuje Ona jednak niższymi parametrami wykonania całego projektu - kompleksu.

20. Nuke

Na pewno Eva nie zmutuje, koniec tematu. Co do kompleksu - będzie odcinek to się dowiecie;)

21. Asalutt

Asalutt Znany Wszystkim

Genialny AAR!!! właśnie przeczytałem twoje oba co masz w podpisie!!

Właściwie to 2h czytałem twoje AAry zamiast uczyć się na egzamin z obrony terytorialnej:D no ale jakaś wzmianka byla o Werwolfie itp:D to może nie pójdzie w las:D

22. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Dla autora:

23. Nuke

Najlepsza nagroda jaką mogłem dostać!

Aż się wzruszyłem:)

24. infantryman

infantryman Ten, o Którym mówią Księgi

Ostatnio nie miałem zbyt dużo czasu na odwiedzanie forum, przez co przeoczyłem ten świetny AAR. Nuke, talentu literackiego z pewnością Ci nie brakuje! Opowiadasz niezwykle ciekawą historię, od czytania której nie można się oderwać aż do momentu dobrnięcia do końca.

A czy Otto Skorzeny wygląda mniej więcej tak, jak na poniższym filmie? ;)

[video=youtube;1y1neKU87Uk]http://www.youtube.com/watch?v=1y1neKU87Uk[/video]

25. Nuke

No już mi tak nie słodźcie:p

Skorzeny na pewno nie będzie zakuty w zbroję, zresztą sam jeszcze się zastanawiam w jaki sposób przedłużyć im życie;)

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie