Z pamiętnika Krasnoluda - Wesnoth AAR

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Milven, 13 Styczeń 2011.

?

Czy mam kontynuować AARa?

Poll closed 28 Kwiecień 2011.
  1. Tak, kontynuuj.

0 głos(y/ów)
    0,0%
  2. Zrób jeszcze parę odcinków na rozgrzewkę, później się zobaczy.

0 głos(y/ów)
    0,0%
  3. Nie, zakończ go i nie rób nic więcej.

0 głos(y/ów)
    0,0%
  4. Nie, zakończ go i zacznij ten nowy AAR.

0 głos(y/ów)
    0,0%
Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Milven

Milven Ten, o Którym mówią Księgi

Dzięki za rep i (co najważniejsze) komentarze:) A oczekujących następnego odcinka zawiadamiam, iż odcinek dzisiaj rozegrałem. Ole!

2. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

Wreszcie na mojej skrzyni! Czekam na następny odcinek i dzięki za informacje że się pojawił ten co był. Bardzo fajny, jak zwykle. Czekam z niecierpliwością na relacje z rozbicia mafii ;P

Spirytus Trollowy rule the world! ;P

3. Milven

Tom Trzeci - "Dziwni sojusznicy"
    Część III, czyli niełatwy sojusz.

----------------------------------------------

Odcinek kolejny wydany. Nie wie, czy jest lepszy od poprzedniego, ale mogło być gorzej. Tylko nie miałem pomysłu do początku odcinka, więc nie bijcie:p

Jak zawsze tradycyjnie proszę o komenty i o rep.

Bonżua!

4. Szlachcic

Szlachcic Ten, o Którym mówią Księgi

Fajny odcinek i z gry. Najbardziej mi się podobało odkąd weszli do obozu Orków. Zwłaszcza negocjacje :D. Jak dla mnie - ideał dla tego AARu ;D

5. Hanler

Hanler Ten, o Którym mówią Księgi

You must spread some Reputation around before giving it to Milven again...

Odcinek fajny, co tu pisać więcej.
    Wiem...
    Fajny odcinek!
    Negocjacje niczego sobie, i to zdjęcie! ;D

6. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

Cóż by dużo mówić, odcinek jak zwykle genialny, acz za bardzo nie podoba mi się fakt że khazadzi dogadują się z zielonoskórymi

7. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Dawno nie komentowałem tutaj, ale chyba nie muszę pisać że jest jak zawsze ;)
    Obrazek z targującymi się świetnie odzwierciedla wszystko :p

8. Artafrates

Artafrates Ten, o Którym mówią Księgi

Ja tam kibicuje Rumunom niech pokonają krasnoludy i orki :p

9. Milven

Siła wyższa. Poza tym, Sojusz Knalgański weźmie pod swe opiekuńcze skrzydła każdego... czasem nawet wbrew jego woli:D

Aj waj, panie Rafi Szmukielbaum! :Devil:

A paszli won! :)

10. Tobi

Tobi Ten, o Którym mówią Księgi

No, odcinek fajny jak zawsze i przezabawny jak... też jak zawsze. :) Wybacz długa przerwę w czytaniu ale nie było mnie na forum w tym tygodniu prawie.

11. Milven

Część IV, czyli jak to student ze studentem.

------------------------------------

Szybkie wydanie odcinka sponsorowane przez Próbne Matury:)

Mam nadzieję, że odcinek się podoba. Jak zawsze proszę o komentarze i rep. Sajonara!

12. Kentucky

Nie daruję ci, jeśli w następnym odcinku nie zobaczę relacji z ustawki orki-ludzie :p

13. Artafrates

Chcę więcej dialogów u Rumunów, ich slang jest świetny.

14. Hanler

Rep poleciał... co tu dużo mówić, pisz częściej !

15. Milven

Część V, czyli raport z frontu.

-----------------------------

A więc wreszcie pojawił się kolejny - mam nadzieję, że wyczekiwany - odcinek tego lubianego przez Was AARa.

Wiedzcie jednak, że zbliżają się dwie chwile:

1. Już jest Konkurs na Najlepszy AAR Roku! A jak wiecie, nie ma lepszego kandydata na tę nagrodę niźli opisy przeżyć dzielnego, krasnoludzkiego ludu!

A jeżeli jeszcze nie jesteście przekonani...

2 ... to już wkrótce - bo to tylko dwa odcinki - zakończę scenariusz trzeci z jedenastu. A w finałowym odcinku tego scenariusza - super specjalna niespodzianka, specjalnie dla tego AARa, coś, czego jeszcze w AARopisarstwie jeszcze nie było*! Co prawda, jeżeli z przyczyn technicznych się nie uda - będziecie mogli ciskać gromy.

Lecz jeśli się uda... w każdym razie jeśli nie jesteście zdecydowani - wstrzymajcie się z głosowaniem wyczekujcie tegoż odcinka!

Stay tuned, folks!

* - jeżeli się nie mylę. W każdym razie naprawdę rzadkie coś!

16. PIAJR

PIAJR Ten, o Którym mówią Księgi

Rumuni.... są świetni - przypomina mi się scena spod mojego wydziału, jak pokrzykując "Rumuny, Rumuny" walczę o swoje fajki, na które czyha banda kumpli. Epickie...

17. Kentucky

Masz mój miecz... tfu! To znaczy masz mój głos :eek:k:

18. Milven

No, moi mili, mam parę wieści do przekazania:

1. Zapowiadana niespodzianka jest na najlepszej drodze do zrealizowania! Jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie - 20 lub 21 marca zamieszczę Grand Finał Scenariusza 3!

2. W związku z pozytywnym odzewem z waszej strony - Czy chcecie nowy odcinek dziś czy jutro?

3. Powstrzymajcie się z rozdawaniem repa do finału tego scenariusza. No, chyba, że zalejecie ten temat morzem komentów! (Na co się nie obrażę!)
    Dlaczego? Bo skoro nie piszecie tekstu, repy są jedynym dowodem pozytywnego odbioru danego odcinka, a jak wiem czy było dobrze czy źle, to mogę robić to lepiej:)

No dobra, chodzi też o podłechtanie mojej pisarskiej dumy:p

19. Artafrates

Trzeba jakoś pokazać, że się czyta AAR, a prościej jest dać repa niż napisać komenta :p

20. Milven

Część VI, czyli tam i z potworem.

-----------------------

No cóż, mam zadzieję, że się podoba :D

PS: Niestety, moja niespodzianka może w połowie nie wypalić, ale może to i lepiej:p

Ost za wulgaryzm.
    Maciej

21. Kentucky

1. Genialne zdjęcie miejscowych xD
    2. Ciekaw jestem jak opiszesz naparzankę z bestią ;)

22. Hanler

odcinek świetny, ciekawe, co to miała być za niespodzianka, mam nadzieję, że jednak się pojawi

You must spread some Reputation around before giving it to Milven again.

23. Milven

Pojawić się pojawi, tylko kłopot z tym, że ojciec ma wolne cały tydzień, a on jest mało tolerancyjnym i mało kumający absurd, więc przy nim zrealizowanie części tej niespodziewajki byłoby mordęga, bo raczej by nie przeoczył (choć to nie jest właściwy narząd:p)

A przynajmniej skończyłoby się siedzeniem nad moja głową, permanentną inwigilacją i zadawaniem pytań, na które nie umiałbym odpowiedzieć w sposób, który by zrozumiał.:p

24. Maciej

Maciej Guest

Może ma rację?

Szczerze mówiąc, bardzo mi się nie podoba ten AAR.

25. Milven

Część VII, czyli porachunki.

I tak oto kończy się ten epopeiczny odcinek, choć tak właściwie jeszcze muszę dopisać doń epilog, ale co ważne - cele zostały osiągnięte.

Poza tym - chciałem być słowny i przynajmniej zdążyć na dzień dzisiejszy, tak, jak to powiedziałem. Niestety (ale jak widzę - dla niektórych stety) - niespodziewajka nie doszła w pełni do sukcesu, nad czym szczerze ubolewam.

Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - mam nadzieję, że odcineczek się podobał:)

Stąd też mój apel do wszystkich tych, którzy lubią ten AAR - głosujcie na ten AAR, choćbyście byli mało znani, choćbyście nie udzielali się na nim. Wasze głosy razem znaczą wiele, więc nie wahajcie się głosować!

A głosować to macie... sami wiecie na kogo;)

Pozdrawiam, Milven ​

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie