Zagrajmy w Banished [Video]

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez thrashing mad, 21 Luty 2014.

1. Biedrona

Biedrona Artysta jakich mało

Smocza przełęcz. No chyba, że wrócisz do Kerbali, byłaby fajna alternatywa dla Scotta Manley'a. :)

Przy okazji - słyszałeś o grze The Banner Saga? Dla mnie cud miód i orzeszki. Ciekawa pozycja na szybką serię LP.

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=17943

2. Zoor

Zoor Ideolog gender

King of Dragon Pass - jestem absolutnie za. Kampanie prowadzone u nas na forum wspominam bardzo miło, a w dodatku jest to gra, w której można przegrać na skutek zupełnie nieoczekiwanego ciągu zdarzeń. Byłaby to miła odskocznia od ciągłego budowania imperiów na youtube (yt ogólnie, nie chodzi mi bynajmniej o twój kanał).

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie